چرا شیرینی پنجره ای به قالب می چسبه؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی پنجره ای به قالب می چسبه؟

شیرینی پنجره ای که با نام های منقا یا نان پنجره ای هم شناخته می شود، یکی از شیرینی های خوشمزه ایرانی است. در ایران شیرینی پنجره‌ای را به دو روش مختلف پخت می‌کنند. اگر می‌خواهید از آن به عنوان نان استفاده کنید، به جای شکر، نمک اضافه کنید. اما اگر شکر اضافه کنید، نتیجه‌ی نهایی یک شیرینی خوشمزه خواهد بود که می‌توانید با آن مهمانان خود را پذیرایی کنید.

طرز تهیه شیرینی پنجره ای بسیار ساده است و برای آن نیازی به همزن یا فر نیست. در این متن به تحلیل دلایلی که باعث چسبیدن شیرینی پنجره‌ای به قالب می‌شود، می‌پردازیم. وقتی قالب را در ظرف مایه‌ی شیرینی پنجره‌ای قرار می‌دهید، باید سریع آن را از روغن خارج کنید. اگر قالب را طولانی مدت در روغن قرار دهید، شیرینی به آن چسبیده و مشکلی برای جدا کردن از قالب پیش خواهد آمد. بنابراین، وقتی قالب را در روغن قرار دادید، باید فوراً چند بار آن را تکان دهید تا مایه‌ی شیرینی پنجره‌ای به‌طور کامل از قالب جدا شود.

دلایل چسبیدن شیرینی پنجره ای به قالب چیست؟

– یکی از دلایل چسبیدن شیرینی پنجره ای به قالب، داغ بودن اضافی قالب است. زمانی که قالب را بیش از حد گرم می کنید، مایه‌ی شیرینی پنجره‌ای به آن چسبیده و وقتی می‌خواهید شیرینی را از قالب جدا کنید، ممکن است شکسته و آسیب ببیند. برای پیشگیری از این مشکل، زمانی که روغن به دمای مناسب رسید، قالب را تنها برای چند ثانیه در آن قرار دهید و سپس بیرون بیاورید. حرارت زیر ماهیتابه نباید بسیار بالا باشد تا روغن بیش از حد گرم نشود. همچنین، قالب را برای زمان طولانی در روغن نگه ندارید.

– گرم بودن مناسب روغن: همانطور که حرارت بالا بر روغن باعث چسبیدن مایه‌ی شیرینی به قالب می‌شود، روغن گرم نیز می‌تواند باعث چسبیدن مایه به قالب و آسیب دیدن شیرینی شود. بهترین دمای روغن برای این کار ۳۶۰ درجه سانتیگراد است. روغن را در این دما نگه دارید و بعد قالب را در آن قرار دهید.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی