چرا شیرینی نخودچی شل میشه و وا میره؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی نخودچی شل می‌شود و وا می‌رود؟

اوایل آشپزی، غوطه ور شدن در دنیای شیرینی نخودچی ممکنه دچار مشکل شدید. برای جلوگیری از شیرینی نخودچی که شل شود، باید روش‌های خاصی رو برای پختن اون دنبال کنید. شل شدن شیرینی نخودچی به عوامل مختلفی برمی‌گرده. همون‌طور که خمیر شیرینی شل می‌شه، ممکنه با شیرینی نخودچی شل و وا مواجه بشید. حالا بیاید ببینیم چه هل کردم. سر بزنید به سایت آشپزی رضیم تا دستورالعمل‌ها رو بهتون بگم.

برای اینکه توی تهیه شیرینی نخودچی موفق باشید، باید نکات و ترفندهای حیاتی تهیه‌ش ذهنتون باشه‌. این ترفندها باعث میشن تا شیرینی نخودچی‌تون قوام خوبی برای پختن داشته باشه. شیرینی نخودچی که شل و وا می‌ره نمی‌تونه خوب پز بشه و فرم هم نمی‌گیره.

دلیل شل شدن شیرینی نخودچی رو می‌تونید توی ترکیبات اون ببینید. استفاده زیاد از روغن یکی از اساسی‌ترین دلایل شل شدن شیرینی نخودچیه. وقتی روغن زیاد به ترکیبات شیرینی اضافه می‌شه، باعث میشه ترکیبات شل و وا بشن. این ترکیبات باعث پخته شدن شیرینی‌های شل و وا می‌شن.

برای پیشگیری از شل شدن خمیر توی تهیه شیرینی نخودچی، از روغن زیاد استفاده نکنید. اگر پس از تهیه خمیر متوجه شدید که شل شده، حتماً کمی آرد نخودچی بهش اضافه کنید تا قوام بگیره و آماده پخت بشه.

چرب کردن سینی شیرینی

برای تکمیل تهیه شیرینی نخودچی، سینی مناسب شیرینی رو انتخاب کنید و از یک کاغذ روغنی زیرش استفاده کنید. کردن سینی هم می‌تونه باعث شل شدن شیرینی نخودچی بشه، چون ترکیبات شیرینی ممکنه با روغن که روی سینی استفاده می‌شه، ترکیب بشن.

روغنی که برای تهیه شیرینی نخودچی استفاده می‌کنید می‌تونه تعیین‌کننده قوامش باشه. بهتره از روغن‌های صاف قنادی و نیمه جامد استفاده کنید. فقط وقتی این جور روغن‌ها استفاده بشن، می‌تونن قوام لازم برای شیرینی نخودچی رو بدن.

 

سایت آشپزی رضیم
آپارات
نمناک
چی شی