چرا شیرینی نخودچی سفت میشود ؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی نخودچی سفت می‌شود و تازه نمی‌ماند؟

اینجا دلیل‌های مختلفی برای سفت شدن شیرینی نخودچی و نگه‌داشتن طراوت آن وجود دارد. اما اگر ترکیبات درست استفاده نشود، ممکن است بخواهید شیرینی نخودچی‌تان خشک و سفت شود. در ادامه با سایت آشپزی رضیم همراه باشید تا بیشتر بدانید.

برای تهیه شیرینی نخودچی به نظر می‌رسد خیلی راحت و ساده است، اما واقعیت این است که فقط افراد با تجربه می‌توانند شیرینی نخودچی خوشمزه و طعم‌دهنده‌ای را درست کنند. استفاده از روغن مناسب در تهیه شیرینی نخودچی بسیار حائز اهمیت است. این کار به طعم شیرینی کمک زیادی می‌کند و باعث می‌شود بافت شیرینی نرم‌تری داشته باشد. دستور پخت خاص خودش را دارد، باید نرم باشد اما نباید خیلی پخيس باشد، نرم اما خشک هم بايد باشد. استفاده از کره یکی از پیشنهادات خوب برای تهیه شیرینی نخودچی است. با توجه به بافت نرم و لطیفی که دارد، جلوی خشک شدن و سفت شدن شیرینی را می‌گیرد.

ترکیبات نامناسب شیرینی

سفت شدن شیرینی نخودچی ممکن است به دلیل کمبود روغن هم رخ دهد. عدم تعادل در ترکیب مواد هم باعث سفت یا له شدن شیرینی می‌شود. حواستان باشد که بافت شیرینی‌ها باید قبل و بعد از پخت همانند یکدیگر باشد.

حرارت زیاد نیز می‌تواند تأثیر منفی در تهیه شیرینی نخودچی داشته باشد. حرارت زیاد ممکن است شیرینی نخودچی را خیلی سفت کند. بدیهی است که هیچکس عاشق شیرینی‌های سفت و خشک نیست. اگر تصمیم دارید برای مهمانی‌ها یا ایام خاص شیرینی نخودچی بپزید، به نکات و تکنیک‌های پخت آن تمرکز کنید.

اگر شیرینی نخودچی شما پس از پخت در معرض هوای خنک قرار گیرد، قطعاً سفت می‌شود. باید به شیرینی ها اجازه داده شوند که به آرامی خنک شوند. در این صورت، بافت شیرینی نیز به درستی شکل می‌گیرد.

الک کردن آرد نیز یکی از تکنیک‌هاست که در تهیه شیرینی نخودچی بسیار مهم است. این کار از سفت شدن شیرینی نخودچی جلوگیری می‌کند و باعث می‌شود بافت آن نرمتر شود.

 

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی