چرا شیرینی نارگیلی پفش میخوابه و پفکی نیست؟ (2 نکته ساده)
چرا شیرینی نارگیلی پفش میشود و پفکی نمیشود؟
شیرینی نارگیلی یکی از شیرینیهای محبوب برای جشنها و مراسم مختلف است. این شیرینیها به روشهای مختلفی تهیه میشوند. یکی از مشکلاتی که در تهیه این شیرینیها وجود دارد، این است که پف آنها بلافاصله بعد از پخت ممکن است از بین برود. همراه با سایت آشپزی رضیم، بیایید ببینیم چرا شیرینی نارگیلی پف میشود یا نه.
یکی از نشانههای اصلی موفقیت در تهیه شیرینی نارگیلی، پف کردن آن است. پف کردن شیرینی نارگیلی نشاندهندهی این است که شما دستورالعمل پخت آن را به خوبی رعایت کرده، استانداردهای لازم را رعایت کردهاید و ترکیبات را به خوبی استفاده کردهاید.
چرا شیرینی نارگیلی پفش میشود و زود خشک میشود؟
برای تهیه شیرینی نارگیلی، ترکیبات بسیار مهم هستند. اگر پف شیرینی نارگیلی بعد از خروج از فر به طور کامل از بین برود، ممکن است در میزان ترکیبات، به ویژه سفیده تخم مرغ، اشتباه کرده باشید. سفیده تخم مرغ شرایط پف کردن شیرینیها، به ویژه شیرینی نارگیلی را ایجاد میکند، البته شرط اصلی پف کردن شیرینی این است که تخم مرغ به خوبی همزده شود. اگر سفیده تخم مرغ را کمتر از حد مورد انتظار همزده کنید، انتظار پف شدن شیرینی نارگیلی را نداشته باشید.
پف شیرینی نارگیلی بعد از خروج از فر کاملاً طبیعی است، تا جایی که این پف تقریباً یک درجه بخوابد. اما اگر این پف بیشتر از یک درجه بخوابد، بدانید که شما ترکیبات یا دستورالعملهای تهیه شیرینی نارگیلی را به خوبی رعایت نکردهاید.
داغ زدن شیرینی نارگیلی
مرحله داغ زدن برای تهیه شیرینی نارگیلی اهمیت زیادی دارد. اگر داغ زدن بیش از حد انجام شود، شیرینی نارگیلی به شکل مسطح در میآید و پف نمیکند. داغ زدن شیرینی نارگیلی باید به شکل ملایم و تدریجی باشد. این حرارت دهی باید مواد درون مایه شیرینی را به خوبی پخت و به جوش نیاورد. این مرحله باید به شکل حرفهای انجام شود، به طوری که اگر انگشت خود را درون مایه شیرینی فرو کنید، داغی را حس کنید.