چرا شیرینی نارگیلی خشک میشود ؟ (2 نکته ساده)
چرا شیرینی نارگیلی خشک میشود ؟
شیرینی نارگیلی یکی از خوراکیهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که معمولاً در مراسم و مهمانیها سرو میشود. این شیرینی درست کردنش به شیرینی گردویی شبیه است و میتوانید خودتان هم برای خانواده و دوستانتان آن را تهیه کنید. اما اگر تا به حال تجربه کافی در پخت شیرینی نداشته باشید، ممکن است با مشکل خشک شدن شیرینی نارگیلی روبهرو شوید.
در ادامه به دلایل و عوامل خشک شدن شیرینی نارگیلی میپردازیم:
استفاده از پودر نارگیل خشک به جای پودر چرب
برای تهیه شیرینی نارگیلی باید از پودر نارگیل چرب استفاده کنید. اگر از نوع خشک استفاده کنید، ممکن است شیرینی خشکی شود.
کم داغشدن مواد اولیه شیرینی قبل از گذاشتن در فر
برای پخت بهتر، مهم است که مواد شیرینی را قبل از گذاشتن در فر بهدرستی داغ کنید. اگر این کار را انجام ندهید، شیرینی خشک و ترک خورده میشود.
عدم استفاده از کره و روغن به مقدار مناسب
اگر مواد شیرینی نارگیلی حاوی کمتر از حد مورد نیاز از روغن یا کره باشند، شیرینی زود خشک میشود. پس بهتر است مقدار استفاده شده از این مواد، بر اساس دستور پخت باشد.
ماندگاری طولانی شیرینی در فر و یا دمای بالای آن
حرارت زیادی باعث خشک شدن شیرینی میشود. پس دمای فر را بیش از حد افزایش ندهید و بعد از پخت، شیرینی را زود از فر خارج نکنید. بهتر است ۵ دقیقه دیگر درون فر بگذارید تا بهطور کامل پخته شود.
اگر شیرینی نارگیلی خوشمزه خود را برای طولانیتر نگهداری میخواهید، آن را در ظرفی با درپوش قرار دهید؛ تا هوا به آن نرسد و خوب نگهداری شود.