چرا شیرینی نارگیلی ترک بر می دارد؟ (2 نکته ساده)
چرا شیرینی نارگیلی خشک میشود و ترک بر می دارد؟
وقتی شما شیرینی و کیک میپزید، چیزهای مهمی وجود دارند که موثر بر طعم و بوی آنها هستند. یکی از شیرینیهای محبوب و خوشمزه، شیرینی نارگیلی است. اگر درست تهیه نشود، ممکن است خشک شود. حالا باید ببینیم چرا شیرینی نارگیلی خشک میشود؟ برای بهتر شدن مهارتهای آشپزی خود، با سایت آموزشی آشپزی رضیم همراه شوید.
چرا شیرینی نارگیلی پف نمی کند؟
آنایی که به پزیدن شیرینی نارگیلی علاقهمندند، از این مشکلات رضا نخواهند بود. آنها دنبال بهترین شیرینی نارگیلی هستند تا از طعم و لذت آن لذت ببرند.
اطلاعات مهمی در مورد پخت شیرینی نارگیلی وجود دارد. خشک شدن شیرینی نارگیلی ممکن است به دلایل مختلفی مثل دمای بالای فر و عدم تنظیم مناسب دما برگردد. اما بزرگترین دلیل خشک شدن این شیرینی مربوط به مرحله داغ کردن مایه است. مرحله داغ کردن، زمانی است که مایه برای قراردادن در فر آماده میشود.
در این مرحله از تهیه شیرینی نارگیلی، مایه روی حرارت ملایم و مستقیم قرار میگیرد و نباید به جوش بیافتد یا ته بگیرد. همچنین مایه باید به طور مداوم هم زده شود تا زمانی که شکر و مغز کاملاً آب شده و پخت شود. اگر مایه به اندازهٔ کافی گرم نشود، شیرینی قوام نخواهد داشت و اگر بیش از حد گرم شود، خشک خواهد شد.
این مطلب نشان میدهد که چرا شیرینی نارگیل خشک میشود؟ در واقع، حرارت زیاد در مرحله داغ کردن باعث خشک شدن مایه شیرینی و عدم پف شدن آن میشود.
سایر دلایل خشک شدن شیرینی نارگیلی
- برای تهیه شیرینی نارگیلی، حتماً از پودر نارگیل تازه و دانهریز استفاده کنید، زیرا در غیر این صورت، شیرینی خشک خواهد شد.
- شیرینی نارگیلی باید در دمای اتاق برای خنک شدن قرار گیرد. اگر بلافاصله بعد از پخت، در یخچال قرار داده شود، خشک خواهد شد.