چرا شیرینی نارگیلی به کاغذ روغنی میچسبه ؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی نارگیلی به کاغذ روغنی میچسبه و جدا نمیشه؟

بیشتر خانم‌های خانه دار که تجربه کافی در زمینه پخت شیرینی نارگیلی ندارند، با مواجهه‌ی مشکل چسبیدن شیرینی نارگیلی به کاغذ روغنی روبرو می‌شوند. این موضوع باعث می‌شود که جدا کردن شیرینی نارگیلی از کاغذ روغنی بسیار دشوار شود و احتمال خرد شدن آن وجود داشته باشد. برای افرادی که می‌خواهند این شیرینی لذیذ را در مجالس و یا جشن‌ها مصرف کنند، ظاهر این شیرینی اهمیت بسیاری دارد. همراه ما در سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

تهیه شیرینی نارگیلی همانند هر شیرینی دیگری به نکات خاص خود نیاز دارد تا بهترین شکل و طعم خود را داشته باشد.

یکی از مراحل مهم در تهیه شیرینی نارگیلی، داغ زدن مایه است. این به معنای اعمال حرارت به مایه شیرینی می‌باشد. قبل از قرار دادن مایه در فر، باید آن را داغ کنید. این مرحله بسیار حیاتی در تهیه شیرینی نارگیلی است و باید حتماً انجام شود. برای داغ زدن شیرینی نارگیلی باید از حرارت ملایم استفاده کنید و آن را به تدریج و به آرامی داغ کنید. حین داغ زدن، مایه را به‌طور مداوم هم بخورانید تا ته نگیرد. هدف از این کار این است که مواد موجود در مایه بدون از دست دادن رطوبت، به خوبی پخت شده و شکر حل شده‌این‌ها شود. اگر داغ زدن به میزان کافی انجام نشود، شیرینی ها بعد از تمام شدن مراحل پخت و خنک شدن، از کاغذ روغنی جدا نمی‌شوند. در برخی موارد، سطح شیرینی نارگیلی خیلی طلایی و خشک می‌شود اما متأسفانه مایه داخلی آن خمیری و خام می‌ماند که نشان می‌دهد که مایه شیرینی به اندازه کافی داغ نشده است.

کم داغ زدن شیرینی نارگیلی

کم داغ زدن شیرینی نارگیلی از تغییر شکل و انسجام بافت جلوگیری می‌کند. اگر داغ زدن بیش از حد باشد، شیرینی نارگیلی به درستی پخته نمی‌شود. حرارت اضافی باعث ترک خوردن و تشکیل گودهای غیرمطلوب در شیرینی نارگیلی می‌شود.

 

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی