چرا شیرینی مربایی خشک می شود؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی مربایی خشک می‌شود؟

در پخت شیرینی، گاهی وقت‌ها اتفاق می‌افتد که شیرینی خشک شود به جای اینکه نرم باشد یا بماند، یا لایه بیرونی شیرینی باشد، بر روی آن ترد و شکننده شود و یا شیرینی بیش از حد شیرین شود. بنابراین، برخی از افراد ترجیح می‌دهند این کار را به قنادی‌ها و فروشگاه‌های شیرینی بسپارند. اما شیرینی مربایی خانگی خیلی متفاوت است. پختن شیرینی مربایی در منزل لذت و شادی خودش را دارد. اما ممکن است حتی شیرینی مربایی خانگی هم خشک و شکننده شود. پس چرا این اتفاق می‌افتد؟

ویژگی اصلی شیرینی مربایی، نرم و لطیف بودن آن است. اگر شیرینی مربایی خشک شود، عملاً کیفیت و طعم اصلی آن از بین می‌رود. عوامل مختلفی در خشک شدن شیرینی مربایی نقش دارند که در زیر به صورت خلاصه به آنها پرداخته می‌شود.

شکر زیاد: استفاده از مقدار بیشتری از شکر ممکن است باعث خشک شدن شیرینی مربایی شود. اهمیت دقیق رعایت مقادیر مواد در تهیه شیرینی بسیار حائز اهمیت است. به عنوان مثال، برای 20 عدد شیرینی مربایی، تقریباً 20 گرم شکر یا پودر قند کافی است زیرا از مربا و شربت خاصی نیز استفاده می‌شود.

آرد بیش از حد: استفاده غیرضروری و بیش از اندازه از آرد ممکن است باعث خشک شدن شیرینی مربایی شود. برای 20 عدد شیرینی مربایی، تقریباً 150 گرم آرد کافی است.

فشردگی دست: شیرینی مربایی یکی از انواع شیرینی‌هایی است که نباید زیاد به آن فشار آورد. بهتر است خمیر را با لطف با نوک انگشت‌ها جمع کنید و سپس آن را یک تا دو ساعت در یخچال استراحت دهید. فشار زیاد بر خمیر، باعث خشک شدن شیرینی می‌شود.

حرارت زیاد: هنگامی که شیرینی مربایی طلا رنگ شد، از فر بیرون بردارید. حرارت زیاد می‌تواند باعث سفت و خشک شدن آن شود.

همانطور که مشاهده می‌کنید، اصلی‌ترین دلایل خشک شدن شیرینی مربایی به رعایت دقیق دستورالعمل و مقادیر مورد نیاز برای پخت آن برمی‌گردد. به عبارت دیگر، اگر دستورالعمل و مواد لازم برای پخت این نوع شیرینی را به دقت رعایت کنید، نخواهید دید که شیرینی خشک شود.

 

 

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی