چرا سوهان سفت میشود؟ (2 نکته ساده)

چرا سوهان سفت میشود؟

چرا سوهان سفت میشود؟ بدون شک این سوال یکی از پرسش‌های معمولی افرادی است که این خوراکی خوشمزه را در خانه طبخ می‌کنند. سوهان یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین شیرینی‌های ایرانی است که بنیان آن به دوران قاجار برمی‌گردد. اگرچه طبخ این شیرینی اصیل و خوشمزه کمی دشوار است، اما پختن آن در منزل غیرممکن نیست. به همین دلیل بسیاری از خانم‌ها علاقه دارند این شیرینی را در خانه و با توجه به سلیقه خود تهیه کنند.

اما یکی از موضوعاتی که خیلی از خانم‌ها در حین طبخ این شیرینی با آن مواجه می‌شوند، سفت شدن سوهان است. بنابراین می‌خواهند بدانند چرا سوهان سفت می‌شود؟

زیرا این سوال یکی از مهم‌ترین نگرانی‌های کاربران در زمان پخت سوهان است. در ادامه به توضیح دلایل سفت شدن سوهان می‌پردازیم.

آیا می‌دانید چرا سوهان سفت می‌شود؟

یکی از دلایل اصلی سفت شدن سوهان، به خصوص سوهان عسلی، تعلل کردن است. به این معنی که شما سریعاً این شیرینی را داخل سینی نریزید. برای جلوگیری از سفت شدن سوهان، باید آن را داغ و گرم و بلافاصله بعد از از روی حرارت برداشتن، داخل سینی بریزید. این روش از سفت شدن سوهان جلوگیری می‌کند. بنابراین، سرآشپزان با تجربه به سرعت مایع سوهان گرم را در سینی می‌ریزند تا سوهان قبل از سرد شدن سفت نشود.

اگر اتفاقاً این کار را انجام ندادید و سوهان سفت شد قبل از اینکه داخل سینی بریزید، ناراحت نشوید. زیرا کافی است سوهان را دوباره روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. این کار باعث می‌شود سوهان دوباره روان شود. با این حال، باید به یاد داشته باشید که در حین گرم کردن دوباره سوهان، باید از آن جلوگیری کنید که مغزهای درون سوهان تلخ شود، زیرا حرارت زیاد باعث تلخ شدن مغزها می‌شود.

بنابراین، سعی کنید تا زمانی که سوهان رنگ طلایی داشته باشد، روی حرارت باقی بماند. رنگ طلایی شدن سوهان در زمان حرارت دیدن بسیار اهمیت دارد، زیرا در غیر این صورت سوهان چسبناک می‌شود. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که رنگ طلایی شدن سوهان را هنگام حرارت دادن مشاهده کنید.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی