چرا سالاد ماکارونی تلخ میشود ؟ (2 نکته ساده)
چرا سالاد ماکارونی تلخ میشود
سالاد ماکارونی یکی از انواع خوشمزه پاستاها است که خیلی از ما خوراکی محبوبی داریم. بیشتر از یکبار شاید به سلیقهی ما پیش آمده باشد که سعی کردهایم این سالاد را به عنوان یک غذا یا پیشغذا بپذیریم. این غذا، هم مثل سایر غذاها، اصول و تکنیکهای خاص خودش را دارد. شاید پیش آمده باشد که طعم تلخی سالاد را تست کنید و برای این دلیل از خوردن آن اجتناب کنید. برای پیشگیری از این اتفاق، به موارد زیر توجه کنید.
دلایل تلخ شدن سالاد ماکارونی
هنگام تهیه سالاد ماکارونی یا سس آن از آب لیمو استفاده میکنیم. اگر آب لیمو برای مدت زمان طولانی در یخچال نگهداری شود، ممکن است طعم تلخی بگیرد و این طعم تلخ را به غذا منتقل کند.
بهتر است که آب لیمو را فقط به سس مایونز اضافه کرده و به جای اضافه کردن به سالاد، هنگام سرو آن، سس را روی سالاد بریزید تا طعم تلخی نداشته باشد. استفاده اضافی از ادویه آویشن نیز میتواند منجر به تلخ شدن غذا شود، پس در استفاده از آن با احتیاط عمل کنید.
یک دلیل دیگر ممکن است به کیفیت مواد اولیه و سبزیجات برگردد. اگر فلفل دلمهای تازه و سالم نباشد، ممکن است باعث تلخ شدن سالاد شود. همچنین سس مایونز فاسد یا آب لیموی ناسالم نیز میتوانند دلیل بد طعمی غذا باشند.
حرف پایانی
اگر میخواهید سالاد ماکارونی خوش طعم و تلخ نشود، بهتر است از مواد با کیفیت و تازه استفاده کنید. قبل از اضافه کردن آب لیمو به سس مایونز، بهتر است کمی طعم آن را بچشید تا از تلخ نبودن آن اطمینان حاصل کنید. همچنین مناسب است که موادی مانند سس، ماست، آب لیمو، آویشن و روغن زیتون را بلافاصله پس از بیرون آوردن از یخچال اضافه و مخلوط کنید.