چرا سالاد ماکارونیم خشک میشه ؟ (2 نکته ساده)
چرا سالاد ماکارونیم خشک میشه
سالاد ماکارونی یکی از خوشمزه ترین سالاد ها است که طرز تهیه بسیار سادهای هم دارد. برخی این سالاد را به عنوان پیش غذا و برخی به عنوان غذای اصلی سرو میکنند. اکثر خانمهای ایرانی طرز تهیه این سالاد را به خوبی میدانند اما ممکن است گاهی سالاد ماکارونی شان سفت و خشک شود. سوالی که پیش میآید این است که علت خشک شدن سالاد ماکارونی چیست؟ و چگونه میتوان آن را رفع کرد؟ برای رفع این مشکل این مطلب را مطالعه کنید.
علت اصلی خشک شدن سالاد ماکارونی
ماکارونیهای فرم دار آب و رطوبت را به مقدار زیادی جذب میکنند و این یکی از علل اصلی خشک شدن سالاد ماکارونی پس از قرار گرفتن در یخچال است.
رفع سفتی و خشکی سالاد
سعی کنید ماکارونیها را بیشتر از زمان پخت ماکارونی ساده بپزید تا پس از قرار دادن در یخچال سفت و خشک نشوند و مزه خود را از دست ندهند. البته حواس تان باشد ماکارونیها را خیلی نپزید زیرا له میشوند و ظاهر خوبی به سالاد شما نمیدهند.
اگر در سالاد ماکارونی خود از مرغ ریش شده استفاده میکنید بهتر است که آب آن را دور نریخته و برای نرمتر شدن سالاد از آب مرغ استفاده کنید. آب مرغ غذای شما را خوش طعمتر خواهد کرد.
زیاد قرار گرفتن سالاد ماکارونی در یخچال سبب خشک شدن آن میشود زیرا پاستا و ماکارونیهای فرم دار جذب رطوبت بالایی دارند. پس از تهیه سالاد تان آن را حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید نه بیشتر.
اگر قرار است سالادتان را در زمان دیگری سرو کنید و آن را در یخچال نگه دارید ترجیحا به آن سس نزنید تا تازگی سالاد از بین نرود. میتوانید قبل از سرو به آن سس بزنید.
میتوانید برای رفع خشکی از مقداری روغن زیتون نیز استفاده کنید. با این کار جلوه غذای شما بهتر میشود.
هرچه سس بیشتر باشد سالاد نرمتر خواهد بود. برای اینکه کلسترول غذا خیلی بالا نرود میتوانید از ترکیب ماست و آب لیمو هم استفاده کنید.