چرا زولبیا به ته ظرف میچسبه ( 2 نکته ساده)

چرا زولبیا به ته ظرف میچسبه

زولبیا یکی از شیرینی‌های معروف و محبوب در ماه رمضان است که از ترکیب نشاسته گل و ماست چرب ترش ساخته می‌شود. اما به دلیل شیرینی بالا و چربی زیاد، توصیه نمی‌شود به طور مفرط مصرف شود، به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت. این شیرینی را می‌توان در خانه تهیه کرد، اما برای اینکه به ته ظرف نچسبد، باید چند نکته را رعایت کنید. اگر هنگام پختن این شیرینی با مشکل چسبیدن به ته ظرف روبه‌رو می‌شوید، این مطلب را به دقت مطالعه کنید. همراه سایت آشپزی رضیم باشید.

دستور پخت زولبیا خانگی

مواد لازم: آرد ۱.۵ قاشق غذاخوری، نشاسته ۲۰۰ گرم، ماست ۱۵۰ گرم، روغن جامد نصف قاشق مرباخوری، آب یا گلاب ۱ قاشق سوپخوری، جوش شیرین نصف قاشق چایخوری، زعفران حل شده ۱ قاشق چایخوری.

طریقه تهیه زولبیا: ابتدا نشاسته و ماست را با هم مخلوط کنید. می‌توانید نشاسته را پودر کرده تا بهتر در ماست حل شود. سپس روغن جامد را به ظرف اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. در همین حین، آب یا گلاب را با زعفران دم کرده غلیظ به مواد اضافه کنید. در مرحله بعد، جوش شیرین را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید، سپس از صافی عبور دهید تا ناخالصی‌ها جدا شوند.

روغن را به اندازه یک بند انگشت در ظرف ریخته و مواد زولبیا را در قیف مناسبی ریخته، منتظر شوید تا روغن داغ شود و سپس مواد را به صورت دایره‌های متقاطع در روغن ریخته تا به رنگ طلایی درآیند. در پایان، شیرینی‌های طلایی شده را به شهد فرو برید و پس از چند دقیقه بیرون بیاورید و روی صافی قرار دهید تا اضافه‌ی شهد خشک شود. عالی مزه‌اید!

چه کنیم شیرینی به کف ظرف نچسبد؟

مهم است که مقدار روغنی که در ظرف می‌ریزید، مناسب باشد. اندازه‌ی روغن باید به گونه‌ای باشد که مواد در آن شناور باشند. اگر مقدار روغن کم باشد، ممکن است مواد به ته ظرف چسبند و شیرینی خراب شود.

یک نکته دیگر مربوط به درجه حرارت روغن است. روغن باید به دمایی داغ باشد که مواد وقتی درون آن ریخته می‌شوند، سریعاً پف کنند و شناور شوند.

منبع : سایت آشپزی رضیم