چرا زولبیا بعد از پخت نرم میشه ( 2 نکته ساده)

چرا زولبیا بعد از پخت نرم میشه

زولبیا یکی از شیرینی‌های خوشمزه و محبوب مخصوص ماه رمضان است. این شیرینی به دلیل شیرینی بودن و داشتن چربی و قند زیاد، باید با اندازه‌گیری مصرف شود. این شیرینی از ترکیب نشاسته گندم و ماست چرب ترش‌شده تهیه می‌شود. بهتر است این شیرینی را خانگی طبخ کنید، زیرا بهترین گزینه صحیح و ارزان‌تر است. در این مقاله، نکاتی راجع به اینکه چرا زولبیا بعد از پخت نرم می‌شود را برایتان توضیح داده‌ایم. با وب‌سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

نحوه درست کردن زولبیا خانگی

مواد لازم برای تهیه زولبیا خانگی:

۱ لیوان نشاسته گل مرغوب تازه

۱ لیوان ماست چرب ترش شده

۱ قاشق غذاخوری آرد سفید قنادی

۱/۲ قاشق مرباخوری بی‌پودر

۱ قاشق چایخوری زعفران دم‌کرده غلیظ

۱ قاشق غذاخوری گلاب

نحوه طبخ زولبیا: ابتدا نشاسته و ماست ترش را با هم مخلوط کرده و سپس آرد سفید، زعفران و گلاب را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید. سپس خمیر را به مدت ۲ ساعت در محیط گرم قرار دهید تا خمیر ترشیزده و زولبیا پف کند. خمیر را در قیف پر کنید و در روغن داغ بریزید. زمانی که زولبیاها طلایی شدند، آن‌ها را در شربت گلاب آماده شده قرار دهید. پس از چند دقیقه، زولبیاها را از روغن بیرون بیاورید.

دلایل نرم شدن

اگر زولبیا شما نرم شده است، دلایل آن ممکن است شامل:

شربت کمتر از حد برای رسیدن به قوام مناسب

دمای زیاد شربت که باعث نرم شدن زولبیا می‌شود

قرار دادن شیرینی‌ها روی هم در حالت گرم

اجازه دادن به شیرینی‌ها برای خنک شدن و سپس قرار دادن آن‌ها در ظروف بسته

منبع : سایت آشپزی رضیم