چرا روی کیک اسفنجی ترک میخورد ( 2 نکته ساده)

چرا روی کیک اسفنجی ترک میخورد

کیک اسفنجی یکی از کیک های پرطرفداره. حتی اگه آشپزی زیاد به ذهنت نرسیده، حتما اسم این کیک به گوشت رسیده. این کیک چی ویژه ای داره که همه اینقدر خوششون میاد؟ اصلن دلیلش چیه؟ یکی از دلایل اصلیش اینه که سبک و یکدسته. وقتی می خوای کیک رو برای مصرف عصرانه یا شیرینی طرح کنی یا حتی بخوای روش خامه بزنی، حتما دنبال بهترین نتیجه ای می گردی که هم ظاهرش خوب باشه هم کیفیتش. ولی گاهی وقتا مشکلاتی پیش میاد که جلوی خوشمزگی کیک رو میگیره. این مشکلات می تونه طعم و حتی شکل کیک رو تغییر بده. یکی از مشکلات معمولی که پیش میاد اینه که روی کیک ترک میخوره. تو این پست به دلایلش می پردازیم. همراه سایت آشپزی رضیم باشید.

دمای فر

اون چیزی که می تونه باعث ترک خوردن سطح کیک اسفنجی بشه اینه که دمای فر مناسب نباشه. اگه دمای فر زیاد باشه، کیک زود پخته میشه و خشک میشه. این باعث میشه روی کیک ترک هایی پدید بیاد.

وقتی دمای فر مناسب باشه و بازم سطح کیک ترک خورد، دلیلش چیه؟ ممکنه کیک روی طبقات بالایی فر قرار داده شده باشه. چون دمای بالای فر، باعث میشه سطح کیک بالا خشک بشه و ترک بخوره.

متناسب نبودن مواد اولیه کیک اسفنجی نسبت به یکدیگر

واضحه که تو هر پخت غذایی، اگه یکی از مواد کمتر یا بیشتر از حد معمول استفاده بشه، مشکلاتی پیش میاد. تو پخت کیک هم، نسبت مواد اولیه به هم خیلی مهمه و اگه تعادل نداشته باشن، مثلا اگه بکینگ پودر بیش از حد استفاده بشه، کیک پف میکنه و سطحش ترک می خوره. همچنین استفاده اضافه از آرد باعث میشه که انعطاف پذیری کیک کم بشه و سطح کیک ترک بخوره.

منبع : سایت آشپزی رضیم