چرا روغن کوکو سیب زمینی کف میکنه ( 2 نکته ساده)

چرا روغن کوکو سیب زمینی کف میکنه

غذای کوکو سیب زمینی یک غذای خوشمزه و مقوی است که با ترکیب سیب زمینی و تخم مرغ تهیه می‌شود. این غذا صبح، ظهر و شب قابل مصرف است و به دلیل سادگی آشپزی و طعم خوبش، مورد پسند آشپزها و مصرف‌کنندگان قرار دارد. اگر تا به حال سعی کرده‌اید کوکو سیب زمینی بپزید، ممکن است با مشکل کف شدن روغن مواجه شده باشید. برای رفع این مشکل، ادامه مطلب را بخوانید و با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

چرا روغن کوکو سیب زمینی کف می کند؟

ممکن است شما هم تجربه کف شدن روغن هنگام آشپزی داشته باشید. این موضوع ممکن است باعث سختی در تشخیص آماده شدن غذا شود و حتی برای سلامتی مضر باشد. حال ما به دلیل این موضوع را بررسی می‌کنیم.

 

  • استفاده مجدد از روغن موجب کف شدن آن می‌شود. بنابراین بهتر است روغن استفاده شده را دور نیاندازید و هر بار از روغن تازه استفاده کنید.
  • تأخیر در داغ شدن روغن می‌تواند باعث کف شدن آن شود. حواستان باشد که روغن به اندازه کافی گرم شود پیش از اضافه کردن مواد به آن.
  • روغن قدیمی یا آلوده ممکن است دلیل کف شدن آن باشد. بنابراین از روغن تازه و بهداشتی استفاده کنید.
  • از ترکیب روغن‌های مختلف برای سرخ کردن کوکو سیب زمینی خودداری کنید زیرا این کار ممکن است باعث کف شدن روغن شود.

چه کنیم که روغن کف نکند؟

  • برای جلوگیری از کف شدن روغن، آن را در محیط خنک و محافظت شده از نور خورشید نگه دارید.
  • قبل از استفاده، ماهیتابه را بشویید تا هر گونه آلودگی از بین برود و سپس کاملاً خشک کنید. استفاده از آب زیاد ممکن است باعث کف شدن روغن شود.
  • برای سرخ کردن کوکو سیب زمینی، از روغن مناسب استفاده کنید که برای سرخ کردن مناسب باشد.
  • مطمئن شوید که سیب زمینی و پیاز خود را خوب خشک کنید تا رطوبت آنها باعث کف شدن روغن نشود.
  • دقت داشته باشید که دما بسیار زیاد هم می‌تواند باعث کف شدن روغن شود. با رسیدن به دمای مورد نیاز، باید شعله را کم کنید تا دمای مناسب حفظ شود.

منبع : سایت آشپزی رضیم