چرا رنگ آش رشته تیره میشود؟ (2 نکته ساده)
چرا رنگ آش رشته تیره میشود؟
آش یک غذای ساده به نظر می رسد، اما برای آماده کردن آن باید وقت زیادی صرف کنید. از بین تمام آش ها، آش رشته معروف ترین آن ها است. این آش با استفاده از سبزیجات، رشته، حبوبات و… تهیه می شود. این غذا مناسب برای افطار و ماه رمضان است و در شهر های مختلف به روش های مختلف پخته می شود. اگر موقع پختن آش نکات مهمی را رعایت نکنید، ممکن است آش شما تیره شود. در ادامه به عواملی که باعث تیره شدن آش رشته می شود، خواهیم پرداخت. با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.
علت تیره شدن آش رشته
- جدا نپختن حبوبات آش رشته: نخود، لوبیا و عدس را باید جداگانه پخته و سپس به آش اضافه کرد. اگر این کار را انجام ندهید، آش شما رنگ تیره خواهد گرفت، به خصوص عدس که منجر به تیره شدن آش می شود.
- اضافه کردن زیاد سبزیجات: برای تهیه آش از سبزیجاتی مانند جعفری، گشنیز، تره، شوید و اسفناج استفاده می شود. از سبزیجات تازه استفاده کنید تا آش شما خوشمزه باشد. مقدار مناسبی از سبزیجات را اضافه کنید، اگر بیش از حد باشد، آش شما تیره می شود. برای پخت آش برای 10 نفر حدود یک کیلو سبزیجات نیاز است.
- استفاده اضافه از زردچوبه: استفاده بیش از حد از زردچوبه، باعث تیرگی و تلخی آش می شود. بهتر است زردچوبه را به صورت تف داده با پیاز و سپس به آش اضافه کنید، نه به صورت مستقیم.
- قابلمه را ببندید: برخی از کدبانوها این روش را توصیه می کنند. بنابراین اگر نمی خواهید آش رشته شما تیره شود، قابلمه را بند نگذارید.
نکته طلایی
برای اینکه آش رشته شما پررنگ و خوشمزه باشد، این نکته حیاتی را رعایت کنید. هنگام اضافه کردن سبزیجات به آش، پیاز را با ادویه زردچوبه و رب تفت دهید و سپس به آش بیفزایید. منتظر باشید تا سبزیجات خوب جذب شوند و سپس نعنا داغ و فلفل سیاه را اضافه کنید. مطمئن باشید آش دلخواه خودتان را خواهید داشت.