چرا رشته آش خمیر می شود؟ ( 2 نکته ساده)

چرا رشته آش خمیر می‌شود؟

آش یک غذای خوشمزه و یادآور دوران‌های خانه مادربزرگ است. برای درست کردن آش، باید توجه کنید که اگر قوانین ساده‌ای را رعایت نکنید، طعم خوبی به دست نخواهید آورد و ممکن است رشته‌های آش شما خمیری شوند و آشتان قابل خوردن نباشد. برای پیشگیری از این مشکلات، نکات مهمی وجود دارد که باید رعایت شوند. در ادامه، دلایلی که باعث خمیر شدن رشته‌های آش می‌شوند را بررسی خواهیم کرد. همراه سایت آموزش‌های آشپزی رضیم باشید.

علت خمیر شدن رشته آش

  1. زمان اضافه کردن رشته به آش: زمان اضافه کردن رشته به آش بسیار مهم است، زیرا زمان اضافه کردن تأثیر زیادی در خمیر شدن یا نشدن رشته‌های آش دارد. برای جلوگیری از خمیر شدن، رشته‌ها باید وقتی هنوز کاملاً پخته نشده‌اند و کاملاً نریزند، اضافه شوند. اصولاً باید حدود دو سوم زمان پخت رشته‌ها را اضافه کنید و پس از آن
  2. جوشاندن زیاد رشته در آش: این مورد نیز به زمان اضافه کردن رشته به آش مرتبط است و بعد از اضافه کردن رشته باید دقت کنید که رشته‌ها زیاد در آش جوش نیایند.
  3. مخلوط کردن زیاد آش: بعد از اضافه کردن رشته‌ها، آش را زیاد نمی‌باید هم بزنید، این کار باعث خرد شدن رشته‌ها و خمیر شدن آن‌ها می‌شود.
  4. نوع رشته: رشته‌ها به دو نوع شرکتی و دست ساز تقسیم می‌شوند. رشته‌های شرکتی عموماً مناسبند. اما رشته‌های دست ساز طعم خوبی دارند، اما اگر از رشته‌های دست ساز استفاده می‌کنید، مطمئن شوید که از کسی که رشته دست ساز و سنتی تهیه می‌کند، خریداری کرده‌اید، زیرا احتمال خمیر شدن بیشتر است.
  5. مقدار اضافه کردن رشته آش: نباید رشته را بیش از حد اضافه کنید؛ زیرا این باعث می‌شود رشته‌ها به یکدیگر چسبند و خمیر شوند.
  6. استفاده از قابلمه مناسب: اگر قابلمه شما نسبت به مقدار مواد کمتر است، باعث می‌شود که بعد از اضافه کردن رشته‌ها، جا برای جابجایی نداشته باشند و به هم چسبیده و خمیر شوند.

سخن پایانی

با رعایت این نکات، رشته آش شما هیچ وقت خمیر نخواهد شد. امیدوارم از این مطلب لذت برده باشید.

منبع: سایت آشپزی رضیم