چرا دلمه برگ مو باز میشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا دلمه برگ مو باز می‌شود؟

بعد از پخت دلمه برگ مو، ممکن است متوجه شوید که غذایتان آبکی شده است. دلیل اصلی این اتفاق اضافه کردن زیاد آب به آن است. برای طعم خوب و بافت منسجم، آب را زیاد نریزید. با ما وب‌سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

پخت دلمه با بافت منسجم

دلمه برگ مو یک غذای اصیل ایرانی است که بسیاری از ما علاقه‌مند به آن هستیم. برای لذت بردن از طعم خوب این غذا، باید مواد اولیه را درست آماده کرده و با دقت تهیه کنید. ترکیب مواد غذایی به‌دقت و آمیزه کردن آنها اهمیت دارد. حتماً مواد غذایی را به طور کامل پزید تا برگ‌های مو منسجم شوند و مواد درون آنها بپزند.

مقدار آب مورد نیاز برای پخت دلمه برگ مو

در پخت دلمه برگ مو، حواستان به اندازه آبی که اضافه می‌کنید باید باشد. بعد از قرار دادن غذا در قابلمه، کمی آب و روغن را باهم مخلوط کرده و در دسته قابلمه بریزید. حواستان باشد که مقدار روغن و آب مناسب باشد و از زیادی آب پرهیز کنید؛ زیرا این امر بسیار حیاتی است و زیبایی غذا را تحت تاثیر قرار می‌دهد. برخی اشتباه می‌کنند و زیادی آب می‌ریزند، پس به این نکته توجه کنید.

نحوه پخت دلمه

برای پخت دلمه برگ مو، آب را کمی نیز آورده و به خوبی دم بکشید. آشپزان حرفه‌ای می‌دانند که با چه روشی این غذا باید پخته شود تا خوشمزه شود. آشپزان حرفه‌ای برگ‌های مو را در دسته قابلمه به خوبی چین می‌کنند تا طعم بهتری به غذا بدهند. برگ‌های قابلمه رطوبت را جذب می‌کنند.

منبع: سایت آشپزی رضیم