چرا در خیار شور نخود می ریزند ؟ ( 2 نکته ساده)
چرا در خیار شور نخود می ریزند ؟
اکثر افراد امروزی برای درست کردن خیار شور لذیذ از روشهای مختلف استفاده میکنند. استفاده از نخود یکی از بهترین روشها برای حفظ طعم خوشمزه خیارها است. بسیاری از خانمها برای تهیه خیارشور خانگی از ترفندهای مختلف استفاده میکنند. با ما وبسایت آشپزی رضیم را دنبال کنید.
چگونه باید از نخود برای تهیه خیار شور استفاده کنیم ؟
برای درست کردن خیار شور، میتوانید تعداد ۷ الی ۸ عدد نخود را در ظرف خیارشور بریزید. اگر میخواهید خیارها شکل خود را حفظ کنند، بهتر است از نخود استفاده کنید. نخود به خیارشور کمک میکند تا خوشمزه و رونق داشته باشد. البته روشهای دیگری نیز برای حفظ طعم خوشمزه خیارشور وجود دارد که آشپزهای حرفهای آن را میشناسند. استفاده از نخود یکی از ترفندهای ویژهای است که بیشتر خانمها برای تهیه خیارشور استفاده میکنند.
اگر میخواهید خیار شور برای مدت طولانیتری قابل مصرف باشد، میتوانید از نخود برای تهیه آن استفاده کنید. اگر از نخود تازه و باکیفیت استفاده کنید، کیفیت خیار شورتان بهتر خواهد بود. همچنین، اگر میخواهید ظرف خیارشورتان را در سایه قرار دهید، بهتر است نخودها را در کف ظرف بریزید تا رنگ خیارشور حفظ شود. با استفاده از نخود، طعم خیارشور بهتر خواهد شد.
نکاتی برای استفاده از نخود جهت آمادهسازی خیار شور
اگر درب ظرف خیارشورتان سفت و محکم باشد، خیارهای شور شده و آماده مصرفتان خواهد بود. بهیاد داشته باشید که اگر از نخود برای تهیه خیارشور استفاده میکنید، نباید تعداد زیادی نخود را بریزید. برخی افراد برای تسریع در آمادهسازی خیارشور، نخود بیشتری استفاده میکنند. این اقدام میتواند منجر به از بین رفتن طعم مناسب خیار شود. برای داشتن خیارهای با بافت منسجم و مناسب، کافیست هفت یا هشت عدد نخود را در ظرف خیارشور بریزید.