چرا در آش رشته آرد میریزن؟ (2 نکته ساده)

چرا در آش رشته آرد می‌ریزند؟

وقتی از آش رشته می‌شنویم، به یاد آداب نذری و ماه مبارک رمضان می‌افتیم. هرچند غذاهای مدرن و فست فود خوشمزه‌اند، اما هیچوقت نمی‌توان طعم و ارزش غذاهای سنتی را نادیده گرفت. درست کردن آش رشته همراه با فنون خاصی می‌باشد که با رعایت آن‌ها، می‌توان طعمی فراموش‌نشدنی خلق کرد. شاید شنیده باشید که در آش از آرد استفاده می‌شود، اما دلیل این اقدام چیست؟ در این متن، روش آماده‌سازی این غذا و دلایل اضافه کردن آرد بررسی خواهد شد. ما را در این سفر به دنیای‌پزشکی سایت آموزش‌پخت‌آش بازدید کنید.

مواد لازم و روش تهیه آش

  • سبزی‌های آش (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج): یک کیلو
  • لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، نخود و عدس: هر کدام نصف پیمانه
  • رشته آش: نصف بسته
  • پیاز داغ: هر چه تعداد زیادتر، آش خوشمزه تر می‌شود
  • نعنا داغ و سیر داغ: به مقدار لازم
  • کشک: به اندازه‌ی لازم

برای پخت آش، باید حبوبات را حداقل از شب قبل خیس کرده و سپس آن‌ها را جداگانه پخت کنیم. برای این مقدار مواد، حداقل به 6 پیاز نیاز داریم که کامل بسرخ کرده و سپس سبزی‌ها و عدس را نیز جداگانه پخت می‌کنیم. سپس نوبت اضافه کردن حبوبات می‌رسد. وقتی تمامی مواد پخته شدند، رشته را اضافه می‌کنیم. مقدار اضافه کردن رشته بسیار حائز اهمیت است؛ زیرا اگر زیاد باشد، آش سفت می‌شود. وقتی رشته‌ها پخته شدند، یک پیمانه آرد را با دو لیوان آب مخلوط کرده و رقیق می‌کنیم و سپس به آش اضافه می‌کنیم. در مرحله پایانی، پیاز داغ، نعنا داغ و زردچوبه را با روغن تفت می‌دهیم و به همراه نمک به آش اضافه کرده و صبر می‌کنیم تا آش آماده‌ی سرو شدن شود.

دلیل اضافه کردن آرد به آش رشته

اضافه کردن آرد به آش رشته به آن قوام می‌دهد و غلظت آن را افزایش می‌دهد. برای رقیق کردن آرد، بهتر است از آب جوش استفاده کنید. آرد را در مراحل پایانی، یعنی بعد از اضافه کردن رشته به آش، باید اضافه کنیم و بهتر است زود به زود آن را اضافه نکنیم تا بوی خامی آرد در حین پخت دفن شود.

منبع : سایت آشپزی رضیم