چرا داخل کیک اسفنجی خمیر میشود ( 2 نکته ساده)

چرا داخل کیک اسفنجی خمیر میشود

یکی از عوامل مهمی که باعث محبوبیت کیک اسفنجی می‌شود، بافت اسفنجی و یکدست آن در تمام نقاط کیک است. این بافت سبک و یکنواخت به کیک پز این امکان را می‌دهد که به راحتی کیک را خامه‌کشی کند. در اینجا به دلیلی که کیک اسفنجی ممکن است خمیری شود و دلایل آن را بررسی می‌کنیم. اگر بافت کیک دچار مشکل شود و یکدست نباشد، چه اتفاقی می‌افتد؟ این مشکل معمولا به دلیل خمیر شدن وسط کیک رخ می‌دهد. در ادامه دلایل خمیر شدن کیک اسفنجی را بررسی خواهیم کرد. پس اگر شما هم با این مشکل روبرو هستید، با ما همراه باشید و ادامه مطلب را بخوانید.

مناسب نبودن قالب کیک اسفنجی

یکی از دلایل اصلی خمیری شدن داخل کیک اسفنجی استفاده از قابلمه برای پخت کیک می‌باشد. در این روش، ممکن است حرارت به طور یکنواخت به تمام نقاط کیک نرسد و باعث خمیری شدن وسط کیک شود.

برای حل این مشکل، می‌توانید از یک لیوان فلزی استفاده کنید. در این روش، لیوان را از حبوبات پر کرده و قبل از ریختن خمیر در قابلمه، لیوان را به وسیله آن انتقال داده و مواد را بریزید. وجود لیوان فلزی در وسط کیک باعث می‌شود که حرارت به طور یکنواخت در تمام نقاط کیک پخش شود و داخل کیک خمیری نشود.

زیاد بودن دمای فر

یکی دیگر از دلایل مهم خمیری شدن داخل کیک اسفنجی، دمای بیش از حد فر است. اگر دمای فر بیش از اندازه باشد، کیک به‌طور ناصحیح پخته شده و دمای وسط کیک نیز بیش از حد می‌شود که باعث خمیری شدن آن می‌شود.

منبع : سایت آشپزی رضیم