چرا داخل کیک اسفنجی خمیر میشود ( 2 نکته ساده)

چرا داخل کیک اسفنجی خمیر میشود

یکی از دلایل اصلی محبوبیت کیک اسفنجی، داشتن بافت اسفنجی یکنواخت در تمام قسمت‌های کیک است. این بافت سبک و یکنواخت به شما اجازه می‌دهد که به راحتی کیک را خامه‌کشی کرده و از آن استفاده کنید. اما اگر بافت کیک مشکلی داشته باشد و یکنواخت نباشد، چه می‌شود؟ یکی از دلایل این مشکل، خمیر شدن وسط کیک است. در ادامه، دلایل خمیر شدن کیک اسفنجی را بررسی خواهیم کرد. پس اگر به پزی کیک علاقه‌مندید و مشکلی مشابه دارید، ادامه مطلب را از دست ندهید. همراه وب‌سایت آموزشی رضیم باشید.

مناسب نبودن قالب کیک اسفنجی

بیشتر وقت‌ها، مشکل خمیر شدن داخل کیک اسفنجی هنگام پختن با قابلمه پیش می‌آید. دلیل این اتفاق چیست؟ در پخت کیک با قابلمه، حرارت به‌طور یکنواخت در تمامی نقاط قابلمه منتقل نمی‌شود و حرارت اصلی از پایین قابلمه وارد می‌شود. به همین دلیل، وسط کیک خام می‌ماند و خمیری شود.

برای رفع این مشکل، می‌توانید از یک لیوان فلزی استفاده کنید. این ترفند برای کسانی که به پزی کیک علاقه‌مندند اما فر ندارند، بسیار مفید است. شما می‌توانید لیوان را با حبوبات پر کرده و قبل از ریختن خمیر در قابلمه، لیوان را درون آن قرار دهید. وزن لیوان باعث می‌شود که پس از اضافه کردن خمیر، لیوان حرکت نکند. سپس محتویات را درون قابلمه بریزید و کیک را بپزید. حضور لیوان فلزی در وسط کیک باعث می‌شود که حرارت به درستی در وسط کیک منتقل شود و داخل کیک خمیری نشود.

زیاد بودن دمای فر

یکی دیگر از دلایل خمیری شدن داخل کیک اسفنجی، زیاد بودن دمای فر است. اگر دمای فر از حد معقول بیشتر باشد، سطح کیک زودتر پخته شده و فکر می‌کنید که کیک آماده است، اما پس از برش زدن، متوجه خمیری بودن داخل آن می‌شوید. برای رفع این مشکل، فر را ده تا پانزده دقیقه قبل از قرار دادن قالب درون آن روشن کنید تا دمای مناسبی داشته باشد. سپس قالب را درون فر قرار دهید و دمای فر را به طوری تنظیم کنید که داخل کیک نیز به درستی پخته شود و مرکز آن خمیری نشود.

منبع : سایت آشپزی رضیم