چرا خیار شور شل میشه ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا خیار شور شل میشه ؟

وقتی خیار شور شل میشه، این می‌تونه یکی از مشکلات بزرگی باشه برای هر کسی که دوست داره خیارشور خونگی درست کنه. برای اینکه بتونید خیارشور خوشمزه و خوش طعم درست کنید، باید چند نکته رو رعایت کنید. وقتی از خیارهای قلمی و بوته‌ای استفاده کنید، خیارشورتون خوشمزه و تازه‌تر میشه. حتما از خیارهایی که توی گلخانه‌ها کاشته می‌شن استفاده نکنید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

استفاده از آب تصفیه شده برای جلوگیری از شل شدن خیار شور

یکی از دلایل اصلی شل شدن خیار شور استفاده از آب غیر تصفیه شده است. اگر از آب شیر که حاوی کلره است برای تهیه خیارشور استفاده کنید، خیارشورتون شل و نرم میشه. برای خوشمزه و ترد شدن خیارها باید از آب جوش استفاده کنید. استفاده از آب معمولی باعث افزایش میکروب‌های درون خیارشور میشه که ممکنه باعث شدت بیشتر آنها بشه و خیارشورها نرم و لیز بشن.

با توجه به اینکه می‌خواید جلوی شل و خراب شدن خیار شورتون رو بگیرید، باید نسبت مناسبی از هر مواد مورد نیاز رو توی ظرف خیارشورتون بذارید. مهمه که اندازه‌های نمک، سرکه، سبزیجات، ادویه و آب مناسب باشه. به ازای هر ۱۲ لیوان آب، یک لیوان نمک استفاده کنید. نسبت آب به نمک باید به این شکل باشه. اگر زیاد نمک استفاده کنید، ممکنه خیار شورتون شور یا تلخ بشه.

دلایل شل شدن خیار شور چیست ؟

استفاده از زیاد سرکه هم یک دلیل دیگه برای شل شدن خیار شوره. اگر سرکه‌ای که استفاده می‌کنید زیاده، اسید موجود توی سرکه ممکنه خیارها رو نرم و شل کنه. برای درست کردن خیارشور خوشمزه خانگی، بهتره تعداد خیارها رو با حجم آب منطبق کنید. اگر زیاد آب استفاده کنید، ممکنه خیارتون شل بشه. تمام نکات مربوط به تهیه خیارشور رو رعایت کنید تا بتونید خیارشورهای خوشمزه درست کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم