چرا خمیر شیرینی مربایی ترک میخوره؟ (2 نکته ساده)
چرا خمیر شیرینی مربایی ترک میخورد؟
اگر به تازگی شیرینی پزی را شروع کردهاید، ممکن است بپرسید چرا خمیر شیرینی مربایی ترک میخورد. شیرینی مربایی یکی از محبوبترین انواع شیرینی است که میتوانید در انواع جشنها و مراسمها استفاده کنید. اما چند عامل میتوانند باعث ترک خوردن خمیر شیرینی شوند. بیایید ببینیم چرا این اتفاق میافتد.
یکی از دلایل ترک خوردن خمیر شیرینی مربایی این است که از آب سرد یا آب حاوی املاح زیاد استفاده کنید. همچنین، استفاده از آرد بیش از اندازه نیز میتواند باعث ترک خوردن خمیر شیرینی شود. بهتر است مقدار مناسبی آرد استفاده کنید تا این اتفاق نیفتد.
بعلاوه، استفاده کم از روغن نیز میتواند دلیل دیگری برای ترک خوردن خمیر باشد. در برخی دستورپختها، استفاده از کره به جای روغن توصیه میشود. اگر مقدار آرد زیادی استفاده کردهاید، میتوانید کره یا روغن بیشتری اضافه کنید تا این مشکل را حل کنید. همچنین، افزودن مقداری بیشتری از مایعات مانند آب یا شیر به خمیر میتواند کمک کند تا شما با مشکل ترک خوردن خمیر شیرینی مواجه نشوید.