چرا به جوجه کباب ماست میزنن ؟ (2 نکته ساده)
چرا به جوجه کباب ماست میزنن؟
جوجه کباب، انتخاب خوبی برای نشاطی گرفتن در روزهای تعطیله. خیلی ساده و راحت میشه اونو پخت. فقط لازمه که از شب قبل موادش رو آماده کنین. از اونجا که جوجه با ماست تهیه میشه، خیلی طرفدار داره. وقتی ماست به مرغ اضافه میشه، باعث میشه مرغ ترد بشه. اصطلاحاً اونو “مرینیت” میگن، که با ماست جوجه رو نرم و خوشمزه میکنه. نوع ماست هم توی طعم غذا تاثیر داره.
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب با ماست و زعفران
- مرغ یک کیلوگرم
- ماست دو قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ دو عدد
- زعفران دم کرده شش قاشق سوپ خوری
- فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری
- زردچوبه یک قاشق چای خوری
- پاپریکا یک قاشق چای خوری
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای دو عدد
- آب لیمو تازه دو قاشق غذاخوری
- کره پاستوریزه 50 گرم
ابتدا مرغ رو تکه تکه کرده و زعفران دم کرده روش اضافه میکنیم. پیازها رو خلالی خرد کرده و نمک میریزیم روشون و با یه کم ورز میدیم تا آبشون در بیاد. بعد به مرغ و زعفران اضافه میکنیم و ورز میدیم. تمام ادویههارو هم اضافه میکنیم. فلفل دلمهای خرد شده همراه آب لیمو و ماست رو هم اضافه میکنیم و همهی مواد رو با هم مخلوط میکنیم. چند ساعت تو یخچال استراحت بدید و تو اون فاصله روغن رو به مواد اضافه کنید. بعد از چند ساعت مرغها رو به سیخ کشیده و کباب میکنید.
فوت و فن جوجه
حتما ابتدا زعفران رو به مرغ اضافه کنید، بعد پیاز رو بریزید تا زعفران به خورد پیاز نندازه.
یک ساعت بعد از استراحت مواد، روغن رو اضافه کنید که مواد به خوبی مزه دار شن.
برای یه جوجه کباب لذیذ حتما از مرغ تازه استفاده کنید.
اگر به زغال و منقل دسترسی ندارید، میتونید جوجههارو تو تابه سرخ کنید و بهتره تکه های باریکتری انتخاب کنید.
جوجه کباب با ماست