چرا به جوجه کباب سس مایونز میزنن؟ (2 نکته ساده)

چرا به جوجه کباب سس مایونز میزنن؟

برای طعم خوشمزه تر جوجه کباب ایرانی، می‌توانید از ادویه‌ها و مواد آشپزی مختلف استفاده کنید. در این متن، به شما این نکات را می‌گوییم. اگر شما هم تجربه یا نظری دارید، خوشحال می‌شویم این را با ما در نظرات به اشتراک بگذارید.

بهترین روش مزه دار کردن جوجه کباب

برای افزایش طعم جوجه کباب، می‌توانید از زعفران، ماست، پیاز، نمک، فلفل، روغن و آبلیمو استفاده کنید. برخی از افراد از استفاده از سس مایونز برای طعم دهی به مرغ خودداری می‌کنند، اما ممکن است استفاده از این سس به غذا طعمی متفاوت و خوشمزه بدهد. تنها کافی است یکبار امتحان کنید تا نتیجه آن را ببینید. (حین اضافه کردن سس، میزان استفاده شده مهم است، زیرا زیاد استفاده ممکن است باعث سوختن جوجه‌ها شود).

دلایل استفاده از سس مایونز در جوجه کباب

یکی از دلایل اصلی استفاده از سس مایونز، طعم خوبی که به جوجه کباب می‌دهد است. دلیل دیگر، نرم شدن مرغ و حالت لطیفی که به جوجه می‌بخشد است. همچنین، این سس کمک می‌کند تا مورچه‌گاز غذا کمتر شود و اگر از آن استفاده کنید، می‌توانید از روغن کمتری استفاده کنید.

نکاتی برای خوشمزه تر شدن جوجه کباب

  • در تهیه جوجه کباب، فلفل دلمه‌ای و پیاز را در مواد مورد نیاز بریزید و بعد از پخت جوجه‌ها، آنها را همراه سیخ به کباب کنید و سپس آنها را همراه با غذا سرو کنید.
  • مقدار زعفران را کم نگذارید و به میزان لازم اضافه کنید، زیرا طعم اصلی جوجه کباب بر اساس زعفران است.
  • استفاده از ادویه‌های اضافی مانند دارچین، کاری، سماق و غیره لازم نیست. همچنین، مقدار آبلیمو نباید اغراق شده باشد، زیرا اضافه کردن زیاد آن باعث سفت شدن جوجه می‌شود.
  • قبل از قرار دادن جوجه‌ها بر روی آتش، سس کره (شامل کره، زعفران، نمک و کمی آبلیمو) را آماده کرده و به جوجه‌ها بمالید تا طعم آبدار و خوشمزه‌تری داشته باشید.

منبع : سایت آشپزی رضیم