چرا بامیه بعد از چند ساعت نرم میشود ؟ (2نکته ساده)

چرا بامیه بعد از چند ساعت نرم می‌شود

بامیه یکی از شیرینی های سنتی و محبوب در ایران و سراسر جهان است. این شیرینی از ترکیب آرد، روغن، تخم مرغ و شکر ساخته می‌شود. طعم شیرین و بافت نرم این شیرینی را ویژه و خاص می‌کند.

دلایل نرم شدن بامیه

به یک دلیل مهم بامیه پس از گذشت چند ساعت نرم می‌شود. این اتفاق به دلیل ترکیبات اصلی و شرایط نگهداری آن اتفاق می‌افتد. اگر بامیه برای مدت طولانی در دمای اتاق باشد، شکر موجود در آن به تماس با هوا آب تبدیل شده و باعث نرم شدن آن می‌شود. همچنین، رطوبت هم می‌تواند در نرم شدن این شیرینی نقش داشته باشد.

جمع بندی

از آنجایی که بامیه حاوی رطوبت زیادی است، برای جلوگیری از نرم شدن زیاد آن، می‌توانید آن را در ظروف بسته و در یخچال نگهداری کنید. همچنین، استفاده از مواد جاذب رطوبت می‌تواند به جذب رطوبت از آن کمک کند.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی