چرا بامیه براق نمیشه ؟ (2 نکته ساده)

چرا بامیه براق نمیشه

بامیه یکی از شیرینی‌های خوشمزه‌ی ماه مبارک رمضان و تزیینی سفره افطار ماست. این شیرینی را می‌توان به آسانی در خانه تهیه کرد. بامیه به علت غوطه‌ور شدن در شربت، بافت نرم و طعم شیرینی دارد. یکی از مشکلاتی که ممکن است برای این شیرینی پیش بیاید، عدم براق شدن آن است. در این مقاله به دلایل عدم براق شدن بامیه پرداخته و روش‌های براق شدن آن را بررسی می‌کنیم. باید توجه داشت که به دلیل استفاده از روغن و شکر آب‌شده در فرآیند پخت، مصرف بامیه برای بیماران دیابتی یا برای افراد عادی به جز هنگام افطار توصیه نمی‌شود. با سایت آموزشی آشپزی رضیم همراه باشید.

عوامل مؤثر در براق شدن بامیه

موادی که برای پخت بامیه نیاز است شامل: آرد، آب، کره، تخم مرغ و روغن می‌باشد. این مواد باعث تهیه یک خمیر سفید می‌شوند که پس از سرخ شدن، رنگ قهوه‌ای تیره می‌گیرد. عاملی که به شیرینی طعم شیرین می‌دهد، شربت است که از ترکیب آب، شکر، گلاب، آب لیمو و زعفران تهیه می‌شود. نکته مهم این است که هیچکدام از این مواد براق شدن بامیه را تضمین نمی‌کنند. براق شدن بامیه با افزودن یک قاشق گلوکز در دقایق آخر به شربت آماده شده انجام می‌شود. گلوکز علاوه بر کم کردن شیرینی شربت، باعث براق شدن بامیه می‌شود.

نکات پایانی

برای داشتن بامیه زرد، شربت را قبل از سرخ کردن به خمیر اضافه نکنید. حتماً باید شیرینی را به خوبی سرخ کنید تا رنگ تیره شود. در هنگام سرخ کردن، اگر حرارت زیرظرف بیش از حد باشد، خمیر شیرینی زود رنگ می‌گیرد و داخل آن خام می‌ماند. از نگهداری طولانی مدت بامیه خود خودداری کنید، زیرا شربت آن جذب می‌شود و رنگش مات می‌شود همچنین شیرینی بیشتر می‌شود.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی