چرا آش رشته سفت می شود؟ ( 2 نکته ساده)

چرا آش رشته سفت می‌شود؟

آش رشته یک غذای سنتی و محبوب در ایران است. این غذا در مناسبت‌های مختلفی مانند ماه رمضان و محرم معمولاً سرو می‌شود. اما تهیه این آش نکات خاصی دارد. اگر این نکات را رعایت نکنیم، ممکن است آش سفت، شور یا بدمزه شود. در این مقاله قصد داریم دلایلی که باعث سفت شدن آش می‌شود و روش‌هایی برای جلوگیری از این موضوع را بررسی کنیم. پس اگر می‌خواهید یک آش بی‌نقص بپزید، تا آخرین قسمت این مطلب را با ما همراهی کنید.

علت سفت شدن آش رشته

بهترین راه برای جلوگیری از سفت شدن آش رشته، اهمیت استفاده مناسب از رشته است. حال به تفاوت‌های زیر توجه کنید:

  1. مقدار رشته: وقتی رشته را بیش از حد به آش اضافه می‌کنید، احتمال سفت شدن آش بیشتر می‌شود. بهتر است برای هر کیلوی سبزی‌های آش، نصف تا یک بسته رشته اضافه کنید. مقدار رشته باید با نوع و کیفیت آش همخوانی داشته باشد.
  2. نوع رشته: نوع رشته هم تأثیر زیادی بر طعم و کیفیت آش دارد. اگر پس از اضافه کردن رشته به آش، آن خیلی پف می‌کند و آش را سفت می‌کند، می‌توانید یک پیمانه آرد را با دو لیوان آب جوش رقیق کرده و به آش اضافه کنید تا آش رقیق‌تر شود و سفتی آن کمتر شود.
  3. اندازه قابلمه یا دیگ: اگر قابلمه‌تان اندازه کافی ندارد یا بزرگ نباشد، رشته‌ها به هم می‌چسبند و باعث سفت شدن آش می‌شوند. پس حتما در انتخاب قابلمه دقت کنید.
  4. زمان اضافه کردن رشته: بهتر است رشته‌ها را پس از پختن سبزی‌ها و حبوبات به آش اضافه کنید. اگر زودتر از زمان مناسب آن‌ها را اضافه کنید، ممکن است آش سفت شود.

نکته پایانی

حتما حبوبات را جداگانه پخته و سپس به آش اضافه کنید. اما توجه داشته باشید که حبوبات را زیاد نپزید، زیرا ممکن است له شده و باعث سفت شدن آش شود.

اگر با رعایت این نکات هم آش رشته شما سفت شد، به آن آب جوش اضافه کنید تا رقیق‌تر شود.

منبع : سایت آشپزی رضیم