چرا آش رشته تلخ میشود؟ (2 نکته ساده)

چرا آش رشته تلخ میشود؟

آش رشته، یک غذای خاص است که احتمالاً بارها با طعم خوب آن مواجه شده‌ای. اما ممکن است هنگام پختن با مشکلاتی مثل تلخ شدن یا سفت شدن آش روبه‌رو شوی. حتی ممکن است طعم دلخواهت را نداشته باشد. اکنون به عواملی که باعث تلخ شدن آش می‌شوند و راه‌های رفع این موضوع می‌پردازیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

علت تلخ شدن آش رشته

  1. سبزی‌ها: سبزی‌های مختلفی مثل تره و شنبلیله در آش رشته استفاده می‌شود. اگر مقدار زیادی از این سبزی‌ها به آش اضافه شود، می‌تواند آن را تلخ کند. حتماً به مقدار مناسبی از هر سبزی توجه کنید.
  2. نعنا: استفاده از نعنا داغ نیز می‌تواند آش را تلخ کند. باید توجه داشته باشید که مقدار زیاد نعنا داغ آش را تلخ می‌کند.
  3. زردچوبه: استفاده اضافی از زردچوبه می‌تواند باعث تلخ شدن آش شود. همچنین، در هنگام تفت دادن زردچوبه با پیاز، اگر زیادی بسوزد ممکن است آش را تلخ کند.
  4. پیاز: سرخ‌کردن پیاز به درستی مهم است. اگر پیاز‌ها سوخته شوند و به آش اضافه شوند، ممکن است آن را تلخ کنند.
  5. کشک: کیفیت کشک مورد استفاده نیز تأثیر زیادی بر طعم آش دارد. از کشک با کیفیت استفاده کنید تا آش تلخ نشود.

کاهش تلخی آش

اگر آش تان تلخ شده است، می‌توانید با اضافه کردن آب لیمو و آبغوره به آش تلخی آن را کم کنید. همچنین، می‌توانید با اضافه کردن مواد دیگر نیز تلخی آش را کاهش دهید.

منبع : سایت آشپزی رضیم