چرا آش رشته تلخ میشود؟ ( 2 نکته ساده)
چرا آش رشته تلخ میشود؟
آش رشته، غذای خوشمزهای است که اغلب با دستور مادربزرگ ما طبخ میشود. ممکن است شما هم تا به حال آش رشته پزیده باشید، اما شاید با مشکلاتی مانند سفت شدن یا تلخ شدن آن روبهرو شده باشید. احتمالاً حتی طعم دقیقی که میخواهید، در آش حاصل نشود. در این مقاله، تلاش خواهیم کرد تا دلایل تلخ شدن آش رشته و روشهای جلوگیری و رفع این موضوع را بررسی کنیم. با ما در وب سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.
علت تلخ شدن آش رشته
- سبزیها: در آش رشته از انواع مختلفی از سبزیجات مانند تره و شنبلیله استفاده میشود. اگر مقدار هر یک از این سبزیجات در آش بیش از حد استفاده شود، آش تلخ میشود. برای جلوگیری از این اتفاق، حتماً مقدار مناسبی از هر سبزی به آش اضافه کنید.
- نعنا داغ: یک دلیل دیگر برای تلخ شدن آش، استفاده از نعنا داغ است. مقدار مناسبی از نعنا داغ برای تزیین آش استفاده شود تا طعم تلخی به آش ندهد.
- زردچوبه: استفاده از زردچوبه بیش از حد در غذاها باعث تلخی شده و در آش قابل تشخیص است. اگر زردچوبه را با پیاز بسوزانید، ممکن است طعم تلخی به آش دهد.
- پیاز سوخته: برای جلوگیری از تلخ شدن آش، هنگام سرخ کردن پیاز، حتماً به دمای مناسب توجه کنید. اضافه کردن پیاز سوخته به آش یکی از دلایل تلخ شدن آن است.
- کشک: انتخاب کشک با کیفیت بالا برای طعم بهتر آش بسیار مهم است. از کشک با کیفیت استفاده کنید تا غذای شما تلخ نشود.
کاهش تلخی آش
برای کاهش تلخی آش، میتوانید پیازها را با استفاده از آب لیمو یا آبغوره تلخی را کم کنید.
اضافه کردن مواد دیگر به آش یکی از روشهایی است که میتواند تلخی آن را کاهش دهد.