چرا آش دوغ میبره؟ ( 2 نکته ساده)

چرا آش دوغ میبره؟

آش دوغ یک غذای خوشمزه است که از ترک زبان‌ها برگرفته شده است. برای تهیه این غذا باید مراقب باشید تا به خوبی درست شود. مثلاً ممکن است زیاد ترش شود یا ببرد. در اینجا دستور پخت آش دوغ با ماست را به شما آموزش می‌دهیم و علت بریده شدن آن را توضیح می‌دهیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

طرز تهیه آش دوغ با ماست

یک پیمانه برنج را خیس کرده و در قابلمه‌ای می‌ریزیم. یک تخم مرغ را اضافه کرده و دو کیلو ماست ترش شده را به آن اضافه کرده و همه را هم بزنید تا یکدست شوند. آرام و به تدریج یک لیتر آب را به مخلوط اضافه کرده و همیشه آن را هم بزنید تا آش نبرد. بعد از جوش آمدن آش، نیازی به مخلوط کردن نیست. سپس نخود‌های پخته‌شده، سیر له شده و سبزی خرد شده را اضافه کرده و در انتها نمک لازم را اضافه کنید.

علت بریده شدن آش دوغ

عامل اصلی بریده شدن آش دوغ استفاده غیرصحیح از ماست است که با اضافه‌کردن تخم مرغ می‌توانید این مشکل را حل کنید.

اگر آب را سریع به مخلوط اضافه کرده و هم زدن نکنید، آش ممکن است برود. باید آب را به تدریج اضافه کرده و همیشه هم بزنید تا نبرد.

افزودن دائمی مخلوط کردن هم یکی از دلایل بریده شدن است. تا آش به جوش نرسیده باید مخلوط را مدام هم بزنید تا برنده شود.

نکته آخر

پیشنهاد می‌شود آش دوغ را با دوغ تهیه کنید تا احتمال بریده شدن کاهش یابد. (در یک مقاله دیگر از سایت تهیه آن توضیح داده شده است)

با رعایت این نکات می‌توانید یک آش دوغ با ماست عالی درست کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم