چرا آش دوغ میبره؟ ( 2 نکته ساده)

چرا آش دوغ میبره؟

آش دوغ یک غذای خوشمزه با منشا ترکیه‌ای است. تهیه این غذا نیازمند رعایت نکات خاصی است تا مانع از بریده شدن آن شویم. به عنوان مثال، اگر بیش از حد ترش شود یا دوغش ببرد، ممکن است آش خراب شود. در ادامه، طرز تهیه آش دوغ با ماست را به شما آموزش خواهیم داد و علت بریده شدن آن را توضیح می‌دهیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

طرز تهیه آش دوغ با ماست

برنج را خیس کنید و در قابلمه بریزید. یک تخم مرغ را اضافه کنید تا از بریده شدن آش جلوگیری کند. دو کیلو ماست ترش شده را به بقیه مواد اضافه کرده و آن را تا کاملا یکدست شدن مواد هم بزنید. آب را به آرامی اضافه کرده و به آش بزنید تا نبرد. باید آش تا زمانی که به جوش برسد، هم بزنید، در غیر اینصورت آش ممکن است ببرد. بعد از آوردن آش به جوش، نیازی به هم زدن نیست. حالا زمان اضافه کردن نخود پخته شده، حبه سیر له شده، و نیم کیلو از سبزی‌هاست. در نهایت، نمک را به مقدار دلخواه اضافه کنید.

علت بریده شدن آش دوغ

استفاده از ماست عامل اصلی بریده شدن آش دوغ است. با افزودن تخم مرغ، این مشکل رفع می‌شود.

آب را با احتیاط به آش اضافه کنید و همیشه هم بزنید تا نبرد. همچنین، تا زمانی که آش به جوش نیامده، باید مدام هم بزنید، در غیر اینصورت بریده خواهد شد.

نکته آخر

نوشتن ماست توصیه می‌شود تا احتمال بریده شدن آش کاهش یابد. (در مقاله دیگری از سایت نحوه پخت این غذا توضیح داده شده است)

با پیروی از این نکات می‌توانید یک آش دوغ عالی تهیه کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم