پاستا چقدر باید بجوشد ؟ ( 2 نکته ساده)
پاستا چقدر باید بجوشد ؟
برای پخت پاستا بهتره که چند حرکت خاص رو در نظر بگیرید. این روزا خیلیا عاشق این غذا هستن و دوست دارن بهترینشو درست کنن. اگه میخواید زمان دقیق پختش رو بدونید، باید وقتی داخل آب جوش هستش، ببینید چقدر وقت بهش میدهید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم.
پاستا باید چقدر درون آب جوش بماند ؟
اگر زیاد زمان بمونه داخل آب جوش، ممکنه خمیر بشه. پس بهتره حدود ۲۰ دقیقه ماکارونیها رو فرمی داخل قابلمه نگه دارید تا خمیر نشن. اگه بیشتر از این وقت داخل قابلمه بمونن، ممکنه ساختارشون از بین بره. برای جلوگیری از سفت شدن ماکارونی فرمی، حتما نباید زود از قابلمه خارجشون کنید. اگه ماکارونیها زود از قابلمه خارج بشن، نشاستهشون از بین میره و کیفیتشون پایین میاد.
استفاده از مواد مناسب برای پخت پاستا
خیلیا واسه پخت پاستا میخوان از بهترین مواد استفاده کنن. بعد از اینکه متوجه شدید ماکارونیهای فرمی خوب پخته شدن، میتونید با ادویههای مختلف، طعمشون رو تغییر بدید. برای این غذا ادویههای مختلفی استفاده میشه مثل فلفل، پاپریکا، آویشن و نمک. برای پخت ماکارونیهای فرمی، میتونید یا دم بندازید یا بدون دم کشیدن اون رو میل کنید.
اگه ماکارونیهای فرمی خوب داخل آب جوش پخته بشن، میتونید با سس و خامه ترکیب کنید و بخورید. برای اینکه لذت ببرید، حتما باید خوب پزید. اگه ماکارونیهای فرمی رو توی قابلمه حدود 20 دقیقه بپزید، خواهید دید که خوب پخته شدن و آماده سرو هستن.