مواد لازم و آموزش کیک صبحانه خانگی (مرحله به مرحله)
آموزش کیک صبحانه
امروز میخواهیم یک کیک خوشمزه و ساده را به شما آموزش دهیم. احتمالا اکثر شما طعم دلپذیر کیک صبحانه را به یاد دارید، به خصوص وقتی که با یک لیوان شیر نوشیده شود. صبحانه یکی از مهمترین وعدههای غذایی است و یک صبحانه خوب و خوشمزه میتواند انرژی لازم برای ادامه روز را به شما بدهد. شما همچنین میتوانید این کیک را به عنوان میان وعده عصرگاهی همراه با یک لیوان چای داغ تهیه کنید و با عزیزانتان لحظات خوشی را بگذرانید. کیک صبحانه به دلیل روش تهیه آسانی که دارد، گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانهایتان نیز هست، مخصوصا اگر آن را با چای یا قهوه داغ سرو کنید.
مواد لازم کیک صبحانه | |
آرد سفید | ۲ لیوان |
شکر | ¾ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
کنجد، خلال بادام و پسته | به مقدار کافی |
آموزش کیک صبحانه
مرحله اول
برای تهیه این کیک خوشمزه، ابتدا تخممرغها را در کاسهای بشکنید و با شکر و مقدار کمی وانیل خوب هم بزنید. این کار را به مدت ۵ دقیقه ادامه دهید. سپس روغن و شیر را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله دوم
اضافه کردن وانیل بوی تخممرغ را کاهش میدهد و عطر خوبی به کیک میدهد. بعد از این، آرد را در یک ظرف جدا الک کنید. این کار باعث سبک شدن آرد و افزایش حجم خمیر میشود.
مرحله سوم
بعد از الک کردن آرد، آن را به همراه بیکینگ پودر در سه مرحله به مایه تخممرغ اضافه کنید و آرام هم بزنید. سپس یک کاغذ روغنی در قالب کیک قرار دهید و مایه کیک را به آرامی در قالب بریزید.
مرحله چهارم
میتوانید روی کیک را با خلال بادام، پسته یا کنجد تزیین کنید. سپس قالب را در فر که از قبل گرم شده قرار دهید. دمای فر باید ۱۸۰ درجه سانتیگراد باشد. بعد از ۳۵ تا ۵۰ دقیقه کیک شما آماده است و میتوانید آن را میل کنید.
نکات تهیه کیک صبحانه
اگر در حین اضافه کردن آرد، آرد گلوله گلوله شد، میتوانید با همزن برقی با سرعت کم به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه هم بزنید.
اندازه قالب لوف در این دستور ۲۵ در ۱۰ است.
به جای استفاده از کاغذ روغنی میتوانید از روغن جداکننده کیک نیز استفاده کنید.
اگر فر ندارید، میتوانید کیک را در یک قابلمه یا فر دستساز تهیه کنید.
اگر همزن برقی ندارید، باید مواد را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خوب با هم ترکیب کنید.
به یاد داشته باشید که برای پف کردن خوب کیک، فر باید حدود ۲۰ دقیقه قبل از گذاشتن کیک گرم شده باشد و در حین پخت کیک درب فر بسته باقی بماند.
سایت آموزش آشپزی رضیم