مواد لازم و آموزش کلوچه تابه ای خانگی (مرحله به مرحله)

مواد لازم و آموزش کلوچه تابه ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کلوچه تابه ای

کلوچه یک نوع شیرینی خوشمزه و سنتی ایرانی است که معمولاً با چای به عنوان میان‌وعده یا عصرانه سرو می‌شود. این کلوچه‌ها معمولاً مغزدار هستند و فواید زیادی دارند. همچنین کلوچه‌ها نسبت به کیک، شیرینی کمتری دارند و بافتی محکم‌تر دارند. در این آموزش، یاد می‌گیریم چگونه کلوچه کشمشی را در منزل و بدون نیاز به همزن و فر درست کنیم. این دستور برای کسانی که دسترسی به فر ندارند عالی است. با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا این روش تهیه را یاد بگیرید.

مواد لازم کلوچه تابه ای
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ½ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آرد سفید ۱٫۵ لیوان
کشمش پلویی ۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت کلوچه تابه ای

مرحله اول

برای تهیه کلوچه کشمشی خوشمزه، در مرحله اول یک کاسه متوسط را بردارید و تخم‌مرغ را درون آن بشکنید. سپس شکر و وانیل را اضافه کرده و با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا رنگ مخلوط روشن شود.

مرحله دوم

در گام بعدی، روغن مایع و زعفران را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا تمام مواد به خوبی مخلوط شوند. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو یا سه بار الک کنید. آرد الک شده را کم کم به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، مخلوط را خوب هم بزنید تا آرد خوب ترکیب شود و گلوله گلوله نشود. در آخر، کشمش‌هایی که قبلاً شسته و خشک کرده‌اید را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کشمش‌ها در مایه کلوچه پخش شوند.

مرحله چهارم

حال یک ماهی‌تابه را روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. سپس در آن کاغذ روغنی قرار دهید. از خمیر کلوچه به اندازه گردو بردارید و در دست شکل دهید و با فاصله روی کاغذ روغنی بچینید.

مرحله پنجم

در این مرحله درب ماهی‌تابه را بگذارید و با حرارت ملایم بگذارید ۲۰ دقیقه بپزد. بعد از اینکه کلوچه‌ها سرد شد، آن‌ها را از روی کاغذ جدا کرده و در ظرف سرو بچینید. می‌توانید این کلوچه‌ها را با چای یا قهوه به عنوان عصرانه یا صبحانه سرو کنید.

مرحله ششم

نکته مهم این است که می‌توانید کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس خمیر را مانند مرحله قبل روی کاغذ قرار دهید و در فر گرم با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

منابع :

رضیم

آپارات

چی شی

اکالا

کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *