مواد لازم و آموزش کرپ پیتزایی خانگی (مرحله به مرحله)

مواد لازم و آموزش کرپ پیتزایی خانگی (مرحله به مرحله)

 

مواد لازم و روش تهیه کرپ پیتزایی

کرپ پیتزایی یک غذای خوشمزه و مناسب برای مهمانی‌ها و وعده‌های خاص است. این غذا شامل کرپ نرم، گوشت معطر و پنیر پیتزای کش‌دار می‌باشد. کرپ‌ها با لایه‌های سس بشامل و مواد گوشتی درست می‌شوند و در نهایت در فر قرار می‌گیرند تا پنیر ذوب شود و سطح غذا طلایی و خوشگل شود. این طعم متفاوت می‌تواند تمام اعضای خانواده را خوشحال کند و از یک عصرانه یا شام خوشمزه لذت ببرید.

برای تهیه کرپ پیتزایی، باید اول مایه کرپ را درست کنید. این کار را با مخلوط کردن تخم‌مرغ، شیر، آب و آرد انجام دهید. بعد از آن، کرپ‌ها را در تابه بپزید. سپس گوشت چرخ‌کرده، پیاز، سیر و ادویه‌ها را سرخ کنید و سس بشامل را آماده کنید. در آخر، کرپ‌ها را با لایه‌های گوشت، سس بشامل و پنیر پیتزا در ظرف فر قرار دهید و آن را در فر بگذارید تا پنیر ذوب و سطح غذا طلایی شود.

مواد لازم برای ۴ نفر مقدار
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
پنیر پیتزا رنده شده به مقدار لازم
آرد ۲ لیوان
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۱/۵ لیوان
گوشت چرخ‌کرده ۴۰۰ گرم
آب ۱/۵ لیوان
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
پیاز
۱ عدد
فلفل سیاه و فلفل قرمز ۱ قاشق چای‌خوری
سیر ۱ حبه
کره ۱ قاشق غذاخوری
نمک برای سس بشامل نصف قاشق چای‌خوری
روغن مایع برای سس ۱ قاشق غذاخوری
آرد برای سس بشامل ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم و آموزش کرپ پیتزایی

مرحله ۱: تهیه مایه کرپ

برای شروع درست کردن مایه کرپ، اول ۲ عدد تخم‌مرغ، ۱.۵ لیوان شیر، ۱.۵ لیوان آب و ۱ قاشق چای‌خوری نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن دستی یا چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس به آرامی ۲ لیوان آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا مایه گلوله‌گلوله و با غلظتی مناسب حاصل شود؛ مایه نباید خیلی غلیظ یا رقیق باشد.

مرحله ۲: پخت کرپ‌ها

حالا یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط بگذارید و کمی گرم کنید. یک قاشق مرباخوری روغن مایع در تابه بریزید و بگذارید داغ شود. حدود دو ملاقه از مایه کرپ را داخل تابه بریزید و به صورت دایره‌ای پخش کنید. بعد از چند دقیقه که روی کرپ نیم‌پز شد، آن را برگردانده و طرف دیگرش را هم بپزید. این کار را تا زمانی که همه کرپ‌ها آماده شوند، تکرار کنید.

مرحله ۳: آماده کردن مواد گوشتی

برای تهیه مواد گوشتی، اول کمی روغن در تابه بریزید و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. گوشت را چند دقیقه تفت دهید تا رنگش عوض شود. سپس ۱ عدد پیاز خرد شده را به گوشت اضافه کرده و باز هم تفت دهید. بعد از اینکه پیاز نرم شد، ۱ حبه سیر خرد شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر سیر حس شود.

مرحله ۴: افزودن گوجه‌فرنگی و ادویه‌جات

در این مرحله، ۴ عدد گوجه‌فرنگی را رنده کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و سپس ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه،

۱ قاشق مرباخوری نمک و مقداری پودر فلفل سیاه، فلفل قرمز و ادویه دلخواه را به مواد گوشتی اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزند تا آب گوجه از بین برود و مواد گوشتی جا بیفتند.

مرحله ۵: تهیه سس بشامل

برای تهیه سس بشامل، در یک قابلمه کوچک ۱ قاشق غذاخوری کره و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع را روی حرارت ملایم ذوب کنید. سپس ۱ قاشق غذاخوری آرد را به کره و روغن اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. ۱.۵ لیوان شیر را به آرامی به آرد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ و صاف شود. در نهایت، نصف قاشق چای‌خوری نمک را اضافه کرده و سس را از روی حرارت بر دارید.

مرحله ۶: آماده‌سازی لایه‌ها در ظرف فر

در این مرحله، کرپ‌های آماده شده را داخل یک ظرف مناسب برای فر قرار دهید. یک لایه کرپ در کف ظرف بگذارید، مقداری از مواد گوشتی را روی آن بریزید و کمی پنیر پیتزا رنده شده روی مواد بپاشید. سپس لایه بعدی کرپ را بگذارید و باز هم مواد گوشتی و پنیر اضافه کنید. این مراحل را تا زمانی که مواد تمام شوند ادامه دهید.

مرحله ۷: اضافه کردن سس بشامل و پخت نهایی

در آخرین لایه، روی کرپ‌ها سس بشامل را به طور یکنواخت بریزید و روی آن مقداری پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید. ظرف را در فر که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا پنیر روی کرپ‌ها ذوب و طلایی شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

منابع :

رضیم

آپارات

چی شی

اکالا

کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *