مواد لازم و آموزش پنه آل پولو خانگی (مرحله به مرحله)
آموزش پنه آل پولو
پنه آل پولو یک غذای خوشمزه ایتالیایی است که طعمهای ملایم و قوی را با هم ترکیب میکند. این غذا با پاستای پنه، مرغ گریل شده، سبزیجات معطر و پنیر پارمزان درست میشود و گزینهای عالی برای یک شام سریع و لذیذ است. با توجه به نوع موادی که انتخاب میکنید، میتوانید این غذا را هم با طعمهای مختلف درست کنید.
برای تهیه پنه آل پولو، ابتدا باید سینه مرغ را با سسی مخصوص مزهدار کنید و آن را در یخچال بگذارید. سپس مرغ را گریل کنید تا رنگش طلایی شود. همزمان، پاستا را بپزید. در یک تابه، سیر و فلفل سبز را تفت دهید و بعد زیتون و مرغ خرد شده را اضافه کنید. سپس پنهای که پختهاید را به این مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید. در آخر، پاستا را با نمک، فلفل، ریحان و پنیر پارمزان سرو کنید.
مواد لازم برای ۱ نفر | مقدار |
روغن زیتون | به میزان لازم |
پنیر پارمزان | به میزان لازم |
ریحان تازه | ۲۰ گرم |
سینه مرغ گریل شده | ۵۰ گرم |
فلفل سبز نگینی | ۳۰ گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
سیر | ۳ حبه |
پنه | ۲۰۰ گرم |
زیتون | به میزان لازم |
آموزش پنه آل پولو
مرحله ۱: آمادهسازی مرغ برای گریل
در ابتدا باید سس مخصوص گریل را تهیه کنید. برای این کار، سس خردل، خامه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، کمی نمک، فلفل و جوز هندی را با هم ترکیب کنید. سپس سینه مرغ تمیز و برشخورده را در سس بزنید تا خوب آغشته شود. مرغ را برای ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا طعمها به خوبی به خوردش برود.
مرحله ۲: گریل کردن مرغ
بعد از اینکه مرغ را از یخچال بیرون آوردید، آن را در یک تابه یا روی توری گریل قرار دهید. مرغ را بپزید تا هر دو طرفش طلایی و خوب پخته شود. بعد از پخت، آن را از روی حرارت بر دارید و بگذارید کمی خنک شود.
مرحله ۳: آمادهسازی پنه
وقتی که مرغ در حال گریل شدن است، یک قابلمه بزرگ آب (با ۱ قاشق نمک) را به جوش بیاورید و پنهها را به آن اضافه کنید. پنهها را مطابق با دستور روی بستهبندی بپزید و در نهایت آبکش کنید.
مرحله ۴: تهیهی سس تفت دادن
در یک ماهیتابه بزرگ، مقداری روغن زیتون را گرم کنید. سپس سیر ریز خرد شده و فلفل سبز خرد شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آنها به مشام برسد.
مرحله ۵: افزودن مواد به سس
وقتی که سیر و فلفل کمی نرم شدند، زیتون خرد شده و سینه مرغ گریل شده و خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید. همه مواد را خوب ترکیب کنید تا طعمها با هم مخلوط شوند.
مرحله ۶: اضافه کردن پنه به مخلوط
پنههای پخته شده را به ماهیتابه حاوی مخلوط مرغ و سبزیجات اضافه کنید. همه چیز را به خوبی مخلوط کنید تا پنهها به خوبی با سس آغشته شوند.
مرحله ۷: طعمدهی و سرو
در آخر، نمک و فلفل را به پنه اضافه کنید و خوب هم بزنید. پاستا را در ظرف سرو بکشید و با ریحان تازه خرد شده و پنیر پارمزان رنده شده تزئین کنید. حالا پاستا پنه آل پولو شما آماده است.
سایت آموزش آشپزی رضیم