مواد لازم و آموزش پاستیل شکری خانگی (مرحله به مرحله)
آموزش پاستیل شکری
اگر دوست دارید خوراکیهای خوشمزه و رنگی بسازید، امروز براتون یه روش ساخت پاستیل شکری اوردم. طرز تهیه این پاستیل خیلی آسونه و میتونه شما رو شگفت زده کنه. تنها کافیه به فروشگاههای قنادی برید و مواد لازم رو تهیه کنید. بعد میتونید به سرعت این خوراکی خوشمزه رو برای خودتون و خانوادهتون درست کنید. همه مون میدونیم که وقتی از کودکان قدردانی کنیم، اونها رو به ادامه دادن رفتارهای خوب تشویق میکنیم. یکی از راههای خوب قدردانی از کودکان، تهیه خوراکیهای رنگی و خوشمزهه. شاید برخی از شما مثل من هرز در مورد خرید خوراکیهای آماده باشید. ولی خبر خوب اینه که میتونید با وقت کم، پاستیلهای خوشمزه و رنگی رو خودتون در خونه درست کنید و دیگه همگی رو شگفت زده کنید.
مواد لازم برای تهیه پاستیل شکری | |
ژله میوهای | 1 بسته |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
اسید سیتریک یا جوهر لیمو | ¼ قاشق چایخوری |
آب | ½ پیمانه |
گلوکز مایع | ¼ پیمانه |
پودر شکر | ½ پیمانه |
طرز تهیه پاستیل شکری
مرحله اول
برای شروع، ابتدا یه بسته ژله میوهای رو تو یه کاسه بریزید و بعد پودر ژلاتین رو بهش اضافه کنید. بعدش، ¼ ق چایخوری اسید سیتریک یا جوهر لیمو و ½ پیمانه آب رو به مخلوط اضافه کنید و همه چیز رو خوب هم بزنید.
مرحله دوم
بعدش ¼ پیمانه گلوکز مایع رو به مخلوط اضافه کنید و با قاشق همه چیز رو خوب مخلوط کنید تا یه حالت یکنواخت پیدا کنن.
مرحله سوم
تو این مرحله، بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شدن، باید اونها رو روی بخار آب جوش بذارید و آروم آروم با هم بزنید تا همه چیز حل بشه.
مرحله چهارم
اگه دلتون میخواد، میتونید اونها رو برای یه دقیقه تو مایکروویو بذارید. استفاده از بخار آب برای فعال کردن ژلاتین استفاده میشه تا رطوبتشون بره.
مرحله پنجم: ابتدا قالب را با اسپری روغن چرب کنید. سپس مایع ژلهای را درون قالبها بریزید و آنها را نیم ساعت در فریزر یا یک ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شوند. افزودن روغن به قالبها کمک میکند تا پاستیلها به راحتی خارج شوند.
مرحله ششم: در انتها، بعد از گذشت زمان مقرر، ژلهها را از قالب خارج کنید. سپس پاستیلها را در پودر شکر بچرخانید و اضافی شکر را حذف کنید. حالا پاستیل شکری خوشمزه شما آماده است و می توانید آن را با عزیزانتان به اشتراک بگذارید.
نکات مهم در تهیه پاستیل شکری:
1 – افزودن جوهر لیمو برای تهیه این پاستیل بسیار ضروری است و جایگزین مناسبی ندارد.
2 – آبی که به ژلاتین اضافه میشود باید خنک باشد.
3 – می توانید این پاستیل را با هر طعم ژله میوهای دلخواه خود تهیه کنید.
4 – پاستیلهای شکری را میتوانید تا یک هفته در ظرفی دربسته در یخچال نگهداری کنید.
5 – تمام مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه پاستیل شکری، از فروشگاههای قنادی تهیه نمایید.
来源:
رضیم
آپارات
چی شی
اکالا
کاله