مواد لازم و آموزش فرنی کدو حلوایی خانگی (مرحله به مرحله)

مواد لازم و آموزش فرنی کدو حلوایی خانگی (مرحله به مرحله)

 

مواد لازم و آموزش تهیه فرنی کدو حلوایی

فرنی کدو حلوایی یک غذای سبک و خوشمزه است که در سراسر جهان محبوب است و می‌توانید به انواع مختلف آن را بپزید. فرنی معمولاً به عنوان یک دسر یا غذای مناسب برای افرادی که مشکلات معده دارند، مثل کودکان یا افرادی که مشکلات گوارشی دارند، تهیه می‌شود. فرنی کدو حلوایی علاوه بر طعم خوب، شکل زیبا و جذابی دارد، بنابراین می‌توانید آن را برای مهمانی‌ها نیز آماده کنید. به ویژه، این فرنی رنگارنگ یک گزینه عالی برای جشن شب یلدا است و می‌تواند جایگزین مناسبی برای خوراکی‌های معمول آن شب باشد. برای دیدن روش تهیه فرنی کدو حلوایی، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم بخوانید.

برای تهیه فرنی کدو حلوایی، ابتدا پوست کدو را جدا کنید و آن را با کمی آب پخته تا نرم شود. سپس با استفاده از کره و مخلوط‌کن برقی، کدو را به صورت پوره درآورید. سپس شیر، شکر و آرد برنج را مخلوط کرده و روی حرارت کم پخته وقتی کمی غلیظ شد، پوره کدو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در نهایت، فرنی را در ظرف بریزید و با دارچین تزئین کرده و سرو کنید.

مواد لازم برای ۶ نفر مقدار مواد
کدو حلوایی ½ کدو حلوایی متوسط
کره ۵۰ گرم
آب ۱ لیوان
شیر ۳ لیوان
شکر ۴ قاشق غذاخوری
آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری
چوب دارچین ۱ تکه
هل ۲ عدد

مواد لازم و آموزش تهیه فرنی کدو حلوایی

مرحلهمرحله ۱: آماده‌سازی کدو حلوایی
برای درست کردن فرنی کدو حلوایی خوشمزه، ابتدا کدو حلوایی را پوست می‌گیریم و داخل قابلمه می‌گذاریم. سپس یک یا دو لیوان آب به آن اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا کدوها کاملاً بپزند.

مرحله ۲: پختن کدو حلوایی
باید دقت کنید که آب داخل قابلمه تقریبا تمام شود و سپس قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم. اگر بخواهید، می‌توانید کدو را به روش بخارپز هم درست کنید تا هیچ آبی باقی نماند.

مرحله ۳: تهیه پوره کدو حلوایی
در این مرحله، کره را به کدو حلوایی پخته‌شده اضافه کرده و با گوشتکوب برقی کدو را به حالت پوره در می‌آوریم و کنار می‌گذاریم. سپس شیر، شکر و آرد برنج را در قابلمه با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله ۴: مخلوط کردن مواد در قابلمه
قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم. وقتی شکر کاملاً حل شد، هل و چوب دارچین را اضافه می‌کنیم و مواد را گهگاه هم می‌زنیم تا خمیر غلیظ شود و ته نگیرد.

مرحله ۵: اضافه کردن پوره کدو حلوایی
بعد از غلیظ شدن مخلوط، چوب دارچین و دانه‌های هل را خارج و دور می‌ریزیم. سپس پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله ۶: کامل کردن و تزئین فرنی
در پایان، برای یکدست شدن فرنی می‌توان از گوشتکوب برقی استفاده کرد. سپس فرنی را داخل ظرف مناسب ریخته و با پودر دارچین تزئین و سرو می‌کنیم.

نکات تهیه فرنی کدو حلوایی
پختن کدو حلوایی با بخار باعث می‌شود مواد مغذی حفظ شوند و آب اضافی به فرنی وارد نشود، همچنین بافتی نرم‌تر و کرمی‌تر ایجاد می‌کند و طعم کدو در فرنی باقی می‌ماند.

استفاده از آرد برنج خوب از گوله‌دار شدن مواد جلوگیری می‌کند و به غلظت بهتر فرنی کمک می‌کند. استفاده از آرد تازه تأثیر زیادی در یکدست و نرم شدن فرنی دارد.

حرارت ملایم مانع ته گرفتن و سوختن مواد می‌شود. حرارت زیاد ممکن است باعث ته گرفتن سریع شیر و شکر و تلخی طعم شود.

استفاده از ادویه‌های طبیعی

استفاده از ادویه‌های طبیعی مانند هل و دارچین، به فرنی عطر و خواص مفید اضافه می‌کند. می‌توانید این ادویه‌ها را به مقداری که دلتان می‌خواهد، به غذا اضافه کنید.

افزودن پوره کدو حلوایی به صورت تدریجی

برای افزودن پوره کدو به طور تدریجی، آن را به آرامی به مخلوط خود اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا گلوله‌ای نشود و مواد ته نگیرد.

استفاده از گوشتکوب برقی

استفاده از گوشتکوب برقی به شما کمک می‌کند کدو حلوایی به‌خوبی له شده و فرنی صاف و نرم شود.

تزئین فرنی کدو حلوایی

برای زیباتر و خوشمزه‌تر کردن فرنی کدو حلوایی، از پودر دارچین یا مغزهای خرد شده استفاده کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

منابع :

سایت رضیم

آپارات

چی شی

اکالا

کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *