مواد لازم و آموزش تاوا کبابی خانگی (مرحله به مرحله)
رسپی تهیه تاوا کبابی
تاوا کبابی یکی از غذاهای خوشمزه ایرانیه که از شهر تبریز معروفه. اگه دوست داری یاد بگیری چطور پختشون، باید با سایت رضیم همراه باشی.
برای درست کردن تاوا کبابی تبریزی، پیاز رو رنده میکنیم و با گوشت چرخ کرده، زعفران داغ و ادویهها مخلوط میکنیم. بعد از استراحت در یخچال، مایه کباب رو سرخ میکنیم و با گوجه فرنگی، فلفل سبز و رب گوجه فرنگی پخته سرو میکنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | مقدار مواد |
گوشت چرخ کرده مخلوط | ۶۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سبز تند | ۴ عدد |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت تاوا کبابی
مرحله ۱: آماده سازی مواد اولیه
برای درست کردن تاوا کبابی تبریزی اولین کار اینه که پیاز رو رنده کنیم و همراه با گوشت چرخ کرده، زعفران داغ و ادویهها رو تو یک کاسه مخلوط کنیم. بعد با هم ورز بدیم.
مرحله ۲: ورز دادن مایه کباب
در این مرحله مایه کباب رو ۷ تا ۱۰ دقیقه با دست ورز میدهیم تا حالتی چسبناک و منسجم پیدا کند. اگه مایه کباب رو به خوبی ورز ندیم، زمان سرخ شدنش زیاده. اما اگه به خوبی ورز بدیم، بهتر میسرخه و یکدست پخته میشه.
مرحله ۳: آماده کردن مایه کباب
برای شروع، مایه کباب را در کاسه قرار داده و با سلفون پوشانده، سپس آن را برای حدود ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند. بعد از آن، مایه کباب را از یخچال خارج کرده و تابه مناسبی را برای پخت انتخاب میکنیم.
مرحله ۴: پخت یک سمت کباب
در این مرحله، کمی روغن در تابه ریخته و مایه کباب را به طور یکنواخت منتشر میکنیم، سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، یک سمت کباب را سرخ میکنیم.
مرحله ۵: برگرداندن کباب و اضافه کردن مواد دیگر
پس از آنکه یک سمت کباب به خوبی سرخ شد، آن را برمیگردانیم و گوجهفرنگیها و فلفلهای سبز را به همراه رب گوجهفرنگی حل شده در آب، به کنار تابه میچینیم.
مرحله ۶: پخت کامل کباب و سرو
زعفران دم کرده را به رب گوجهفرنگی اضافه کرده و این مخلوط را به تابه اضافه کرده، سپس کباب را به خوبی پخت میکنیم. در پایان، کباب را به ظرف مناسب منتقل کرده و همراه با نان یا برنج سرو میکنیم.
نکات مواد لازم و آموزش تاوا کبابی
ادویههای تاوا کبابی
علاوه بر زعفران و زردچوبه، برخی از ادویهها مانند دارچین یا زیره را برای بهتر شدن طعم میافزایند. این ادویهها میتوانند طعم ویژهای به کباب بدهند.
استفاده از سس گوجهفرنگی
مخلوط کردن سس گوجهفرنگی با زعفران باعث بهتر شدن طعم کباب و داشتن رنگی زیبا و طلایی میشود. این سس کمک میکند تا کباب در حین پخت خشک نشود.
همهی اینها را میتوانید در سایتهای رضیم، آپارات، چی شی، اکالا و کاله بیاموزید.