مواد لازم و آموزش بریلو خانگی (مرحله به مرحله)
آموزش بریلو
بریلو یک نوع ماده ژلهای است که برای تزیین کیکهای پوشانده شده با خامه استفاده میشود. میتوانید این ماده را با رنگهای مختلف از فروشگاههای قنادی تهیه کنید. اما اگر بخواهید بریلو خانگی بسازید، میتوانید از چند ماده ساده استفاده کنید. بریلو خانگی ممکن است به اندازه بریلو آماده شده شفاف نباشد، اما در تزیین کیک مشکلی ایجاد نمیکند. برای یادگیری روش تهیه بریلو خانگی، ما را همراهی کنید.
مواد لازم بریلو | |
آب | ¼ پیمانه |
آب لیمو ترش | ¼ پیمانه |
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | یک سوم پیمانه |
دستور تهیه بریلو خانگی
مرحله اول
برای درست کردن بریلو خانگی، ابتدا نشاسته ذرت را با نیمی از مقدار آب (یعنی نیم پیمانه آب) مخلوط کرده و بخوبی هم زده تا حل شود و یکدست شود.
مرحله دوم
در قدم بعدی، آب باقیمانده را با شکر در یک قابلمه کوچک مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود. وقتی مخلوط حباب زدن شروع کرد، محلول نشاسته و آب را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم.
مرحله سوم
وقتی مخلوط دوباره حباب زدن شروع کرد، آب لیمو ترش را اضافه کرده و مرتب هم زده تا غلیظ شود. وقتی به غلوصت مطلوب رسید، از حرارت برمیداریم. بعد از سرد شدن، میتوان با اضافه کردن رنگهای ژلهای خوراکی، پودر کاکائو و… آن را رنگی کنیم.
مرحله چهارم
اگر برای نوشتن روی خامه استفاده میکنید، باید بریلو را غلیظتر تهیه کنید. اما اگر قصد پوشاندن کیک دارید، بهتر است کمی رقیقتر باشد. اگر بریلو زیاد غلیظ شد، با اضافه کردن کمی آب آن را رقیقتر میکنید. بریلو میتواند تا چند روز در یخچال نگهداری شود.
سایت آموزش آشپزی رضیم
منابع :