مسقطی چقدر در یخچال بماند؟
یکی از سوالاتی که اغلب درباره طبخ مسقطی پرسیده می شود، اینه که مسقطی چقدر باید در یخچال نگهداری شود؟ مسقطی یکی از شیرینیهای سنتی و محبوب ایرانی است و در انواع شیراز، کازرون، بوشهر، لار و سیرجان تهیه میشود. اجزای اصلی این شیرینی شامل نشاسته، شکر، کره، گلاب، زعفران و هل هستند.
این شیرینی که به شکلی مشابه حلواست، حدود ۲۰۰ سال پیش وارد ایران شده و امروزه به یکی از بهترین سوغاتهای کشورمان تبدیل شده است. طرز تهیه مسقطی شبیه تهیه فرنی نشاسته است، با این تفاوت که طول زمان پخت آن بیشتر است.
اصلیترین عامل برای به دست آوردن یک مسقطی شفاف و خوشمزه، مدت طولانی پخت و مخلوط کردن دائمیاست. بنابراین، برای تهیه مسقطی خوشمزه و مناسب، لازم است اصول پخت آن را بدانید تا مسقطی نرم نشود یا در هنگام برش خراب نشود.
به عنوان مثال، باید بدانید چقدر مسقطی باید در یخچال نگهداری شود تا سفت شود. واضح است که این موضوع بر روی سفتی مسقطی نهایی تاثیر میگذارد، پس بیایید در ادامه به بررسی آن بپردازیم.
چقدر مسقطی را در یخچال بذاریم؟
پس از اینکه مسقطی به قوام مطلوب خود رسید و از روی حرارت خارج شد، برای سفت شدن بهتر، باید آن را داخل یخچال قرار دهید. مسقطی باید بسیار سفت باشد. بنابراین بعد از پخت و ریختهشدن مسقطی در ظرف، باید آن را حداقل یک شبانه روز در یخچال گذاشت تا کاملا سفت شود.
این کار باعث میشود مسقطی بدون هیچ ترک خوردگی قابل برش و مصرف شود. در صورتیکه افراد سوال دارند که مسقطی تا چه زمانی میتواند داخل یخچال باقی بماند و خراب نشود، باید بگوییم که معمولا میتوانید مسقطی را به مدت ۳ تا ۴ هفته در یخچال نگهداری کنید بدون اینکه خراب شود. حتما توجه کنید که مسقطیها را در ظروف مناسب و بستهبندی شده نگهدارید.

