مرغ سوخاری چند دقیقه باید سرخ شود ؟ ( 2 نکته ساده)

چند دقیقه باید مرغ سوخاری سرخ شود ؟

مرغ سوخاری یک غذای خوشمزه است که خیلی از مردم در خانه آن را پخته می کنند. برای سرخ کردن مرغ با پودر سوخاری، حدود ۱۰ دقیقه زمان می‌برد. اما برای آماده سازی این غذا باید نیم ساعت وقت بگذارید. قبل از سرخ کردن تکه های مرغ در روغن، آن‌ها را در جوانه های مختلف مثل آرد سوخاری و تخم مرغ غوطه ور کنید. بعد از این، فقط کافیست که آن‌ها را سرخ کنید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

روش سرخ کردن مرغ سوخاری

برای تهیه مرغ سوخاری می‌توانید از ماهیتابه، فر یا سرخ کن استفاده کنید. امروزه بیشتر افراد برای پختن مرغ سوخاری از سرخ کن استفاده می‌کنند. برای طرز تهیه این غذا باید از روغن با کیفیت استفاده کنید تا طعم و لذت مناسبی به غذا دهد. تخم مرغ ها را که در ظرف بزنید، به‌خوبی هم بزنید تا یک دسته شوند. بعد از آن، آرد سفید را الک کرده و آرد سوخاری و ادویه ها را به هم مخلوط کنید.

نوع ادویه های استفاده شده در مرغ سوخاری به سلیقه شما بستگی دارد. بیشتر اوقات این غذا به دو شکل اسپایسی و معمولی طبخ می‌شود. در حالی که برای نسخه اسپایسی باید فلفل زیادی استفاده کرد. تکه های مرغ پس از نصف پخت شدن، آرد سفید آن‌ها را پوشانده و سپس در تخم مرغ غوطه ور کنید. بعد از آن، آن‌ها را در آرد سوخاری مخلوط کنید.

مرغ سوخاری باید در چه ماهیتابه ای آماده شود ؟

در ظرف های کاسه‌ای که به شدت داغ هستند، روغن بپاشید. اگر روغن برای پختن مرغ خوب گرم نشود، مرغ جذب کمتری از روغن می کند. می‌توانید تکه های مرغ را در دستگاه سرخ کن قرار داده و آن‌ها را سرخ کنید. تکه های مرغ را در روغن گرم کنید. اگر حرارت اندکی باشد، مرغ خواهد سوخت و رنگ تیره خواهد شد.

منبع : سایت آشپزی رضیم