ماکارونی چند دقیقه باید بجوشد ؟ ( 2 نکته ساده)

ماکارونی چند دقیقه باید بجوشد ؟

برای پختن ماکارونی باید توجه داشته باشید که مقدار غذا در قابلمه بر پخت آن تأثیر می‌گذارد. اگر می‌خواهید غذایتان سریع آماده شود، حرارت را مناسب تنظیم کنید. معمولاً غلظت حرارت زیر قابلمه موثر است. اجازه دهید حدود ۱۵ دقیقه غذا در آب جوش بپزد. برخی از انواع پاستا‌ها نیاز به زمان بیشتری دارند، مثلاً تقریباً ۲۰ دقیقه. اکنون همراه سایت آشپزی رضیم باشید.

چگونه متوجه شویم که ماکارونی پخته است ؟

برای اطمینان از آماده شدن ماکارونی، رشته‌ها را از قابلمه خارج کرده و نرمی آنها را بررسی کنید. اگر رشته‌ها بازتر و نرم‌تر شده باشند، به خوبی پخته اند. توجه کنید که رشته‌ها باید از هم جدا شوند. برای این کار از روغن و نمک استفاده کنید. این دو عنصر به بهبود طعم و بافت غذا کمک می‌کنند.

حواس‌تان باشد که در پخت ماکارونی باید آب را به طور کامل به جوش بیاورید. اگر آب به طور کامل جوش نکند و رشته‌ها را اضافه کنید، احتمالاً غذا شفته خواهد شد. بسیاری از افراد به دلیل عجله، رشته‌ها را زود بریزند. برای پخت سریعتر، حرارت زیر قابلمه را بیشتر کنید تا آب سریعتر جوش آید. وقتی آب جوش آمد، رشته‌ها را اضافه کرده و درب را ببندید.

مدت زمان مورد نیاز برای پخت ماکارونی

به رشته‌ها و پاستاها حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان بدهید تا کاملاً پخته شوند. پس از پخت، می‌توانید آنها را با سسی که آماده کرده‌اید مخلوط کنید و بگذارید دم بکشند. بعضی از افراد بدون اینکه دم بکشد، رشته‌ها را با سس ترکیب کرده و میل می‌کنند.

منبع : سایت آشپزی رضیم