ماکارونی چقدر باید دم بکشد ؟ ( 2 نکته ساده)

مدت زمان دم کردن ماکارونی

بسیاری از افراد وقتی می‌‌خواهند ماکارونی بپزند، ممکن است ندانند که باید چقدر زمان آن را بپزند. برخی از افراد حتی بدون پختن ماکارونی، با سس اصلی آن را می‌خورند. اما برخی دیگر ممکن است بخواهند بعد از آماده کردن سس و رشته ها، ماکارونی را دم کنند تا طعم بهتری به آن ببخشند. با ما همراه باشید تا در این زمینه آموزش دقیق‌تری داشته باشید.

مدت زمان مناسب برای دم کردن ماکارونی

برای دم کردن ماکارونی، به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه نیاز دارید. شعله زیر قابلمه را به حداقل برسانید تا ماکارونی به طور کامل دم بکشد. اگر می‌خواهید طعم غذا بهتر شود، می‌توانید در ته قابلمه یک مقدار سیب زمینی یا نان لواش بگذارید. ته دیگ این نوع غذا طعم خوبی دارد که بسیاری از افراد آن را دوست دارند.

برای دم کردن ماکارونی بهتر و داشتن طعم بهتر، باید مقدار غذا را با اندازه قابلمه هماهنگ کنید. اگر مواد زیادی آماده کرده‌اید و می‌خواهید آن‌ها را در یک قابلمه کوچک بگذارید، غذا به طور کامل دم نخواهد کشید و شفته خواهد شد. بنابراین برای آماده‌سازی غذا باید اندازه قابلمه را با حجم رشته‌ها هماهنگ کنید.

چگونه بفهمیم که ماکارونی دم شده است؟

برای نشان دادن اینکه غذای شما دم شده یا نه، می‌توانید بعد از نیم ساعت درب قابلمه را بردارید و شکل غذا را بررسی کنید. اگر نم غذا از بین رفته باشد، این نشان‌دهنده دم کشیدن غذا است. توجه داشته باشید که زمان دم کردن ماکارونی باید با سلیقه شخصی شما همخوانی داشته باشد. برخی از افراد دوست دارند که ماکارونی خوراکی رطوبت داشته باشد. بنابراین، زمان دم کردن این غذا بسته به سلیقه شما متفاوت است. بعضی از افراد ممکن است پس از دم کردن کامل غذا، آن را میل نمایند که نیاز به زمان بیشتری برای دم کردن دارند.

منبع : سایت آشپزی رضیم