لازانیا چند دقیقه باید در فر بماند ؟ ( 2 نکته ساده)
لازانیا چند دقیقه باید در فر بماند ؟
لازانیا یک غذای خوشمزه است که خیلی از مردم دوست دارند آن را در فر طبخ کنند. برای طبخ این غذا باید چند تکنیک آشپزی را یاد بگیرید. آشپزی لازانیا کار سختی نیست اما باید همه چیز را در مورد پختش بدانید تا یک غذای خوشمزه و خوب بپزید. همراه برنامه آموزش آشپزی رضیم بمانید.
پخت لازانیا در فر به چقدر زمان نیاز دارد ؟
یکی از مهمترین نکاتی که برای پخت لازانیا باید توجه داشته باشید، زمانی است که این غذا در فر باقی بماند. قبل از اینکه غذا را درون فر بگذارید، حتماً باید فر را به دمای مطلوبی برسانید. برای گرم شدن کابینت فر، دمای ۱۸۰ درجه را انتخاب کنید. وقتی فر به خوبی گرم شد، میتوانید ظرف غذا را در فر قرار دهید. حدود نیم ساعت طول میکشد تا غذایتان بپزد، به همین دلیل نباید وقت زیادی برای پختن آن در نظر بگیرید.
بعضی از افراد برای پخت بهتر لازانیا، زمان بیشتری غذا را در فر نگه میدارند. این کار ممکن است منجر به خشک شدن یا سوختن غذا شود. بنابراین هرگز نباید غذا را بیش از حد مدت زمانی در فر قرار دهید. در دو دقیقه آخر پخت، میتوانید فر را روی حالت گریل قرار داده و غذا را سرخ کنید تا ظاهر جذابتری به آن ببخشید.
تنظیم درجه فر برای پخت لازانیا
حواستان باشد که برای پخت لازانیا در فر، باید درجه فر را به درستی تنظیم کنید. اگر دما بیش از حد باشد، غذا خوب نخواهد بود زیرا ممکن است سوزد و خشک شود. برخی افراد برای سرعت بیشتر در پختن، دمای فر را زیاد میکنند که منجر به سوختن یا خشک شدن غذا میشود. همچنین دمای فر را خیلی پایین هم نباید اورید، زیرا ممکن است غذایتان اسیاب شود. بهتر است دمای فر را روی ۱۸۰ درجه قرار داده و بعد از نیم ساعت غذا را از فر خارج کنید. اگر دمای فر مناسب باشد، غذای شما پس از نیم ساعت آماده میشود.