لازانیا چقدر باید در توستر بماند ؟ ( 2 نکته ساده)

لازانیا چقدر باید در توستر بماند ؟

بعضی از مردم نمی‌دانند که باید چقدر زمان لازانیا را در توستر بگذارند تا خوب پخته شود. برای پخت بهتر و جلوگیری از خشک شدن، بهتر است لازانیا را به مدت ۳۰ دقیقه در توستر نگه دارید. حتماً مراقب باشید که حرارت توستر را بیش از حد بالا نبرید، در غیر اینصورت غذا ممکن است سوخته و خشک شود یا اگر حرارت کم باشد، غذا زیرپخته و خمیری خواهد شد. بنابراین باید بهترین درجه حرارت را براساس حجم لازانیا انتخاب کنید. همراه سایت آشپزی رضیم باشید.

نکاتی در مورد پخت لازانیا درون توستر

اکثر مواد مورد نیاز برای پخت لازانیا از قبل آماده و پخته شده‌اند و به همین دلیل نیازی به زمان زیادی برای پختن ندارند. اجزای این غذا معمولاً از قبل پخته شده و طعم دلچسبی دارند. برگ‌های لازانیا نیز از قبل جوشانده و آماده به کار هستند. بنابراین پس از تهیه لایه‌ها با مایه‌ای مناسب، باید سس را بر روی آن‌ها بریزید. برای جلوگیری از چسبندگی، مقداری از سس باید در کف ظرف بریزید. این کار باعث آسان شدن جدا شدن برگ‌ها از ظرف می‌شود.

در صورتی که می‌خواهید لازانیا را در توستر آماده کنید، قبل از قرار دادن ظرف، باید حرارت توستر را تنظیم کنید. به طور معمول، درجه حرارت را باید بر روی ۱۸۰ درجه قرار دهید و سپس ظرف را در دستگاه قرار دهید. توجه داشته باشید که زمان پخت را بیش از حد افزایش ندهید. در پایان پخت، اگر توستر دارای گزینه گریل است، می‌توانید آن را انتخاب کنید.

قدرت دستگاه توستر برای پخت لازانیا

قدرت دستگاه توستر یکی از نکات مهم برای پخت لازانیا است. اگر دستگاه قدرت کافی نداشته باشد، باید حدود ۴۵ دقیقه زمان برای پخت لازانیا در نظر گرفت. اگر غذا در زمان بیشتری آماده شود، ممکن است لایه بیرونی آن خشک شود. اما اگر زمان پخت طولانی‌تر از حد باشد، ممکن است غذا خمیری شود.

منبع: سایت آشپزی رضیم