علت نرم شدن سوهان قم؟ (2 نکته ساده)
چرا سوهان قم نرم میشود؟
سوهان قم چرا نرم میشود؟ وقتی سوهان نرم میشود، بسیاری از ما ناراضی میشویم و به شکل خواستهشده طبخ نمیشود. دلیل نرم شدن سوهان قم چیست؟
در این مقاله، ما به دلایلی که موجب نرم شدن سوهان میشود، پرداختهایم.
چرا سوهان قم نرم میشود؟
یکی از نکات اساسی در طبخ سوهان، حرارت و زمان مناسب است. اگر سوهان کمتر از حد معمول حرارت ببیند، وقتی پخش شود، نرم و سفت نمیشود. چگونه میتوان بفهمید که سوهان آماده است؟ زمانی که رنگ سوهان به طلایی تغییر کند، میتوان آن را از حرارت برداشت. روش دیگری برای تشخیص آمادگی سوهان این است که قسمتی از سوهان را بردارید و در آب سرد بریزید. اگر سریع سفت شد، یعنی آماده است.
وقتی سوهان حرارت کافی ببیند و به رنگ طلایی برسد، آماده میشود و میتوان آن را از تابه یا قابلمه جدا کرده و در سینی پهن کرد.
دلیل نرم شدن سوهان قم
استفاده از زیاد شکر، یکی از عواملی که سبب نرم شدن سوهان میشود است. بسیاری از افراد در تهیه سوهان از مقدار بیشتری شکر نسبت به عسل استفاده میکنند. اگر شکر بیشتر از عسل استفاده شود، سوهان ترد خود را از دست میدهد و نرم و چسبناک میشود. عسل این خاصیت را ندارد و نرم شدن سوهان را به همراه ندارد.
بنابراین استفاده از عسل بیشتر، یکی از راهکارهایی است که میتواند کمک کند تا سوهان خوشمزه و ترد شود. حتی رنگ عسل میتواند بر روی رنگ سوهان تأثیرگذار باشد. به عنوان مثال، اگر عسل تیره باشد، رنگ سوهان را تیرهتر میکند.