طرز تهیه کیک گردویی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
یکی از شما عزیزان پرسیده بودند که یک دستور خیلی ساده برای کیک خوشمزه با مواد رایج به آنها یاد بدهید. حالا این دستور کیک خوشمزه برای شماست! یک کیک لذیذ و خوشمزه با بافت خاص 😍😍😍
برای پختن این کیک، بهتر است از قالب میان تهی استفاده کنید. اما اگر این نوع قالب را ندارید، میتوانید از قالبهای مافین برای ۲۵ دقیقه یا نصف مقدار دستور، یا قالب پاند کیک برای ۴۰ الی ۴۵ دقیقه استفاده کنید.
مواد لازم برای کیک گردویی خانگی
ارد ۴۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم (دمای محیط)
روغن مایع ۸۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شیر یک پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
شکر سفید ۱۳۰ گرم
شکر قهوهای ۱۰۰ گرم
✅ مواد میانی
گردو خرد شده ۶۰ گرم
دارچین یک قاشق چایخوری
شکر قهوهای ۵۰ گرم
طرز تهیه کیک گردویی خانگی
ابتدا روغن و کره را با هم مخلوط کنید تا بافت خمیر خوب شود. سپس شکرها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا رنگ مخلوط روشن شود (میتواند بین سه تا پنج دقیقه طول بکشد).
یکی یکی تخم مرغها را به مخلوط اضافه کنید و هرکدام را به مدت سی ثانیه هم بزنید. در نهایت تخم مرغ آخر وانیل را نیز اضافه کنید.
مواد خشک را با هم مخلوط کنید. یک سوم این مخلوط را به مخلوط مایع اضافه کنید، نیمی از مقدار شیر را ریخته، سپس دوباره یک سوم مواد خشک، مابقی شیر و در انتها یک سوم دیگر مواد خشک را به مخلوط اضافه کنید.
قالب میان تهی را که کاملاً با اسپری ضد چسب کردهاید و ارد پاشیدهاید را از فریزر بیاورید. نصف مقدار مواد کیک را ریخته و مواد میانی را به هم مخلوط کرده و روی کیک ریخته و دوباره مابقی مواد کیک را اضافه کنید. کیک را در فری که به دمای ۱۶۵ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است، بگذارید و بین ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزد. (توجه: در صورت تغییر قالب، زمان پخت کیک ممکن است متفاوت باشد)
🌹 لذت ببرید!